Sport

Farul – FCSB 0-1, în etapa a 2-a din play-off în SuperLiga. Șut de 7 puncte față de locul 2! Cum arată clasamentul

Adrian Șut a fost decisiv în Farul - FCSB 0-1, derby dominat mai degrabă de gazde, dar care asigură un avantaj important pentru elevii lui Charalambous în clasamentul SuperLigii.
31.03.2024 | 19:19
Farul  FCSB 01 in etapa a 2a din playoff in SuperLiga Sut de 7 puncte fata de locul 2 Cum arata clasamentul
Farul - FCSB se joacă în etapa a 2-a din play-off-ul SuperLigii. Oaspeții se pot apropia și mai mult de primul titlu câștigat după nouă ani. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT
31-03-2024
16:18

Farul - FCSB 0-1 ( Adrian Șut 82)

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Vezi aici fazele importante

Final de meci la Ovidiu!! FCSB se impune după golul marcat de Adrian Șut în minutul 82

Min 90: De la margine s-au arătat 4 minute de prelungire

Min 82: GOOOOOOOOLLLLLLL FCSB!!!!! Adrian Șut reușește să marcheze după un corner bătut excelent de Florinel Coman

Min 72: Gol anulat pentru FCSB! Florinel Coman a reușit să marcheze dar golul a fost anulat pe motiv de simulare la Octavian Popescu.

Min 60: Ocazie mare pentru FCSB! Florinel Coman îl lasă singur pe Tavi Popescu, dar Buzbuchi reușește o paradă de zile mari

Min 55: Ocazie uriașă pentru Farul! Ștefan Târnovanu a avut o parada excepțională după o intervenție nefericită a lui Ngezana

Min 46: A început a doua repriză!

Min 45+1: Final de primă repriză la Ovidiu! 0-0 la pauză după o prima parte fără prea mari ocazii de gol. 

Min 1: A început partida!

Farul: Buzbuchi – Mihai Popescu, Larie, Gustavo Henrique, Dussaut – Ganea, Queiros, Grameni – Deaconu, Munteanu, Cojocaru. Rezerve: Mușat, Boli, Kiki, Dănuleasa, Grosu, Nedelcu, Casap, Budescu, N. Popescu, Stoian, Rivaldinho, Grigoryan. Antrenor: Gică Hagi. 

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Radaslavescu, Băluță, Coman. Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Antwi, M. Toma, Alhassan, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous. 

  • Vlad Chiricheș este titular pentru FCSB cu Farul. Este primul meci oficial pentru fundașul central după 7 luni. 

Farul – FCSB este un nou prilej pentru formația lui Elias Charalambous de a se apropia și mai mult de primul titlu după nouă ani. Gazdele nu se vor lăsa învinse, pentru că sunt la doar trei puncte în spatele locului 3, care asigură prezența la barajul pentru Conference League.

Farul – FCSB, live video online, în etapa a 2-a din play-off în SuperLiga

FCSB a câștigat în prima etapă a play-off-ului cu 2-1 contra lui Sepsi, în timp ce campioana en-titre s-a impus în Giulești, tot cu 2-1. Astfel, partida de duminică este una în care se înfruntă două trupe aflate în formă bună.

ADVERTISEMENT

Meciul este unul mult mai important pentru oaspeți, deoarece aceștia se află într-un adevărat marș triumfal către primul titlu în SuperLiga, din 2015 încoace. Un succes în Dobrogea ar aduce liniște pentru Florinel Coman și colegii săi, dar și 3 puncte extrem de prețioase.

De partea cealaltă, trupa lui Gică Hagi a demonstrat în Giulești că este capabilă să provoace surprize mari în acest play-off. “Marinarii“ speră în continuare la o clasare pe locul 3, poziție care duce în play-off-ul pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

 Cine transmite la TV partida Farul – FCSB

Meciul de pe stadionul din Ovidiu va fi transmis pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Partida poate fi vizionată și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

Duelul dintre elevii lui Hagi și cei ai lui Charalambous va fi ultima partidă a etapei a 2-a din play-off-ul SuperLigii. Luni se joacă și ultimul meci din play-out, respectiv Dinamo – Petrolul.

ADVERTISEMENT

Programul etapei a 2-a din play-off și clasamentul SuperLiga

Celelalte două partide din play-off-ul din SuperLiga s-au jucat vineri și sâmbătă. Iată cum a arătat programul complet al rundei, în play-off:

Vineri, 29 martie

  • ora 20:30 Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj

Sâmbătă, 30 martie

  • ora 21:00 Universitatea Craiova – Rapid

Duminică, 31 martie

  • ora 21:00 Farul – FCSB (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasamentul, înaintea startului etapei secunde din play-off, se prezenta astfel:

  1. FCSB – 35 puncte
  2. Universitatea Craiova – 28 puncte
  3. Rapid – 28 puncte
  4. CFR Cluj – 27 puncte
  5. Farul – 25 puncte
  6. Sepsi Sf. Gheorghe – 22 puncte
ADVERTISEMENT

Cote pariuri la meciul Farul – FCSB

Oaspeții sunt favoriții bookmakerilor, înaintea partidei de la Ovidiu. Cota pe 2 solist este 2,07, în timp ce un succes al gazdelor este cotat cu 3,75. Cota pe remiză este 3,30.

Farul a câștigat un singur meci din ultimele cinci. Este vorba chiar de partida din etapa precedentă, câștigată de constănțeni contra Rapidului. De cealaltă parte, FCSB a pierdut doar un meci din ultimele 14!

Farul – FCSB, live stream, 21:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Roș-albaștrii lui Elias Charalambous s-au impus în sezonul regulat cu 1-0 pe terenul Farului, după un gol marcat de Darius Olaru din penalty. În retur, a fost 1-1 pe Arena Națională în 5 februarie 2024.

Golurile partidei din urmă cu aproape două luni au fost marcate de Baba Alhassan pentru FCSB, respectiv Ionuț Larie, din penalty, pentru echipa lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT