Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog în direct Gardoș – Dragoș Iancu. „Fii tare! Eu am avut 5 operații doar la picior”

Dragoș Iancu a suferit o accidentare horror în deplasarea de pe terenul Petrolului. Mijlocașul lui Hermannstadt a ieșit de pe teren în minutul 10 și fost trimis cu ambulanța direct la spital.
29.09.2023 | 12:34
Dialog in direct Gardos  Dragos Iancu Fii tare Eu am avut 5 operatii doar la picior
Gardos il incurajeaza pe Iancu dupa ce a trecut printr-o accidentare similara foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Operația lui Dragoș Iancu a fost una reușită. Tânărul mijlocaș al lui Hermannstadt a avut o fractură deschisă la nivelul gleznei, iar experții preconizează că va avea nevoie de o pauză de 6 luni. Iancu a fost vizitat la spital de Țicu, adversarul care i-a provocat accidentarea.

Iancu speră să revină pe teren în 2024

“Pot să spun că mama e cea mai afectată. A plâns. Părinții îmi spun Dragoș. După accidentare mi-au spus să fiu tare și că mergem înainte. Operația a decurs foarte bine din ce mi-a spus doctorul. A durat mai mult, nu a fost o operație ușoară. 

ADVERTISEMENT

Dar totul e bine, merge spre bine. Cum a spus domnul doctor, în 3-4 luni să revin pe teren. Sper ca în cantonamentul de iarnă să pot să revin cu echipa”, a spus Dragoș Iancu în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

Valentin Țicu l-a accidentat grav pe Dragoș Iancu în Petrolul – Hermannstadt 0-0. În ciuda unei operații complicate, Iancu este optimist și speră să se recupereze în timp record. De partea lui este și Florin Gardoș. Fostul internațional a trecut printr-o operație la fel de serioasă și a reușit să se recupereze complet.

ADVERTISEMENT

Gardoș îl incurajează pe Iancu

“Salut Dragoș, Florin Gardoș sunt. Te văd așa pe imagini, îmi aduc aminte că și eu am fost în spital. Am 5 operații la piciorul drept. Trei dintre ele le-am avut fracutră tibie și peroneu. Vorbim de mult timp, nu jucam încă.

Când am ajuns în Anglia, cei de acolo s-au uitat la piciorul meu și mi-au spus că e incredibil că ai ajuns la nivelul acesta. Ideea e că, îți spun o părere pentru că am trecut și eu prin ele. Nu există niciun motiv pentru care să nu rămâi la același nivel.

ADVERTISEMENT

Recuperarea o să fie monotonă și lungă, dar limitările sunt doar mentale. Probabil ți s-a spus chestia asta. E cel mai greu să fii pozitiv când lucrurile îți merg prost. Dar e important să tratezi situația cu optimism.

Am avut 5 operații, toate la piciorul drept. Trei au fost de tibie și peroneu. Eu am avut un accident de mașină, fractură deschisă. Piciorul meu atârna de tendonul lui Achile, a fost ceva groaznic.

ADVERTISEMENT

Era un medic de gardă, era duminică, dar doar mi-a închis rana nu m-a operat bine. La trei zile distanță m-a operat doctorul care era cel mai priceput, era specialist. Și mi-a pus niște tije metalice care mi-au fost scoase la 3 luni, deci aia a fost a 3-a operație. Iar la 3 ani distanță m-am apucat de fotbal”, a declarat Florin Gardoș.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gardos il incurajeaza pe Iancu

 

ADVERTISEMENT