News

Diana Şoşoacă a făcut din nou circ în stradă, cu poliţiştii. Senatoarea a răbufnit după ce i-a fost suspendat permisul auto: “Nici nu ştiu să scrie!”

Diana Şoşoacă a rămas fără permis şi le-a făcut scandal poliţiştilor, după ce a fost prinsă de radar circulând cu viteză peste limita admisă.
10.03.2024 | 14:54
Diana Sosoaca a facut din nou circ in strada cu politistii Senatoarea a rabufnit dupa ce ia fost suspendat permisul auto Nici nu stiu sa scrie
Diana Şoşoacă a făcut din nou scandal cu poliţiştii Foto: captură video
ADVERTISEMENT

Diana Şoşoacă este din nou protagonista unui scandal public, de această dată ea îndreptându-şi furia spre poliţiştii de la Rutieră, care au lăsat-o fără permis.

Diana Şoşoacă a fost prinsă cu 70 km/peste limita de viteză maximă admisă

Diana Şoşoacă a fost prinsă duminică de radar, în zona Buftea, circulând  cu 110 km/oră, pe o porţiune de drum unde limita de viteză era de doar 40 km/oră. Oamenii legii n-au stat pe gânduri şi i-au luat permisul, în timp ce senatoarea îi acuză pe aceştia de hărţuire.

ADVERTISEMENT

Şoşoacă susţine că a fost urmărită încă de când a plecat de acasă, că a fost singurul şofer oprit de polişti în circumstanţele respective şi acuză că aceste acţiuni au menirea de a o intimida şi a o împiedica să participe la alegeri.

Dat fiind că permisul auto i-a fost suspendat pe o perioadă de trei luni, până pe 10 iunie, asta înceamnă că senatoarea nu va avea dreptul să conducă pe durata campaniei electorale pentru alegerile locale şi europarlamentare care vor avea loc pe 9 iunie.

ADVERTISEMENT

Diana Şoşoacă le-a făcut scandal poliţiştilor şi a negat că a mers cu viteză, ea refuzând să semneze procesul verbal. De asemenea i-a insultat pe agenţi şi i-a amenintat că le va face plângere penală. “Ăştia nici nu ştiu să scrie!”, a repetat senatoarea în diferite rânduri, în timp ce poliţiştii întocmeau procesul verbal.

Circul făcut de Diana Şoşoacă cu agenţii de poliţie, în clipul de mai jos:

Pe lângă permisul suspendat pe o perioadă de 30 de zile, Diana Şoşoacă s-a ales şi cu o amendă în valoare de 1.485 lei.

ADVERTISEMENT

Protestul SOS România, care reclamă o tentativă de a o împiedica pe Şoşoacă să îşi desfăşoare campania electorală

Într-un comunicat oficial, IPJ Ilfov a descris circumstanţele care au dus la luarea acestor măsuri. “La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

La rândul său, Partidul SOS România, al cărui preşedinte este Diana Şoşoacă, a remis un comunicat în care reclamă o “tentativă clară” de a o împiedica pe senatoare să-şi desfăşoare campania electorală.

ADVERTISEMENT

“Astăzi, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a recurs la o acțiune abuzivă și fără precedent, suspendând permisul de conducere al senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, lider al Partidului S.O.S. România pe motiv de depășire a vitezei, deși autovehicolul condus de senator se afla într-o coloană de mașini care se deplasa cu viteză redusă. Această mișcare este o tentativă clară de a-l împiedica pe președintele S.O.S. România să-și desfășoare campania electorală pe teritoriul României.

Decizia Brigăzii Rutiere este bazată pe considerente politice și reprezintă un act abuziv, menit să blocheze participarea activă a senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă în cadrul procesului democratic. Este inacceptabil ca instituțiile statului să fie folosite în mod abuziv pentru a influența negativ procesele electorale și pentru a submina democrația”, se arată, între altele, în comunicatul SOS România.

ADVERTISEMENT