News

Diana Șoșoacă se laudă că a salvat din nou România de război. ”O să aveți o surpriză zilele acestea. Va fi ‘șoșoc’ total”

Șefa SOS România susține că a scăpat România de război pentru a doua oară. Șoșoacă se simte presată de diaspora să candideze la președinție
08.03.2024 | 23:15
Diana Sosoaca se lauda ca a salvat din nou Romania de razboi O sa aveti o surpriza zilele acestea Va fi sosoc total
Diana Șoșoacă se simte ”forțată” de românii din Italia să candideze la președinție Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit din nou în cadrul emisiunii online a unei publicații ieșene. Senatoarea a făcut o serie de declarații controversate, anunțând că în curând va fi difuzat un interviu pe care l-a acordat care va produce un ”cataclism politic”.

Diana Șoșoacă se laudă că a salvat din nou România de război

Liderul partidului SOS România a declarat că a salvat România de război pentru a doua oară, chiar dacă prin declarațiile ei deranjează NATO, UE, SUA, inclusiv Moscova.

ADVERTISEMENT

”Este a doua oară când scap România de război (…) Acum, prin declarația asta politică am deranjat: NATO, UE, SUA, inclusiv Moscova.

Nu e prima oară când declarațiile mele politice au fost preluate de presa moscovită. Nu mă cenzurează Moscova, Italia, Germania, Austria – vorbesc de televiziunile independente care mă cheamă.

ADVERTISEMENT

O să aveți o surpriză zilele acestea, o premieră. Va fi ‘șoșoc total’. După interviul în Italia – care a deranjat enorm, interviul din Serbia – care ambele fac înconjurul lumii – cred ca duminică va fi dat un interviu care… cine știe ce va produce. Un cataclism politic în România.

Pentru că am participat la o emisiune foarte interesantă, acolo unde nu a avut nimeni niciodată curajul să participe. După interviul de la Auf Heinz din Berlin am înțeles că au fost amendați cu 195.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Iar în Noua Zeelanda și Australia, televiziunea lui Alex Jones, nici acum, dopă 2 ani de zile, nu și-a putut recupera licența și nici toată aparatura în cuantum de 3 milioane de dolari care a fost confiscată după interviul pe care l-a făcut cu Diana Șoșoacă“, a explicat senatoarea la BZI Live.

Diaspora îi cere să candideze la președinție

Diana Șoșoacă a mai susținut că românii din Italia i-au cerut să candideze la președinție, promițându-i că dacă ea va ajunge președinte, se vor întoarce în țară. Senatoarea spune că este conștientă de responsabilitatea pusă pe umerii ei și se va gândi foarte bine la pasul pe care urmează să-l facă.

ADVERTISEMENT

”Săptămâna trecută a fost o întâlnire emoţionantă cu românii din Italia, atâta cât au putut veni. M-au sunat din multe regiuni şi-mi cereau să ajung peste tot, dar e imposibil din cauza distanţei şi banilor.

Mi-au zis că dacă voi ajunge preşedinte ei se întorc acasă. E o forţare din partea poporului român pentru ca un om să candideze. Eu nu mi-am anunţat candidatura. O să vedem ce va fi cu alegerile. Evident că nu voi dezamăgi (…) 

Am şters multe lacrimi şi multe lacrimi ale lor s-au îngemănat cu ale mele. Când mă strângeau în braţe, mi-au zis că simţeau că strâng în braţe România toată.

Sunt amintiri extraordinare, asta e o asumare şi o responsabilitate imensă. Îmi spuneau prietenii şi consilierii că sunt pe ultima turnantă. Mă întrebau dacă realizez la ce m-am înhămat.

O greşeală a mea poate duce la distrugerea întregii speranţe a României. Ştiu, de aceea am ajuns să mă gândesc foarte bine la fiecare pas pe care-l fac”, a mai spus Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT