News

Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale: ”Dacă o cere poporul”. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie

30.04.2021 | 10:14
Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale: ”Dacă o cere poporul”. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie
Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale: ”Dacă o cere poporul”. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă anunță că, dacă i se va cere din partea poporului, este dispusă să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

În ciuda faptului că a fost exclusă din AUR, avocata spune că încă se bucură de popularitate și recunoaște că există voci care o propun chiar la Cotroceni, în locul lui Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Parlamentara recunoaște că n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie

Diana Șoșoacă a declarat joi seara, la o televiziune de știri, că n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai precizat că tocmai rolul pe care și l-a asumat o face să meargă mai departe și că nu exclude nici posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcție în stat, la cea de președinte al țării.

”Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în politică. Mi-a spus ‘acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui.

Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea!’ Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus căde aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (n.r. în Parlament) ne mai poți ajuta’”, a afirmat Diana Şoşoacă, la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă, despre prezidențiale: ”Dacă poporul mi-o va cere, o fac”

În aceeași emisiune, Șoșoacă a dezvăluit că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste, dar a evitat să dea detalii. Aceasta a afirmat că, în actualul context, nu exclude posibilitatea de a candida la președinție.

”Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a mai spus senatoarea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri