News

Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale: ”Dacă o cere poporul”. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie

30.04.2021 | 10:14
Diana Sosoaca dispusa sa candideze la prezidentiale Daca o cere poporul Sfatul primit de la IPS Teodosie
ADVERTISEMENT

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă anunță că, dacă i se va cere din partea poporului, este dispusă să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

În ciuda faptului că a fost exclusă din AUR, avocata spune că încă se bucură de popularitate și recunoaște că există voci care o propun chiar la Cotroceni, în locul lui Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Parlamentara recunoaște că n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie

Diana Șoșoacă a declarat joi seara, la o televiziune de știri, că n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai precizat că tocmai rolul pe care și l-a asumat o face să meargă mai departe și că nu exclude nici posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcție în stat, la cea de președinte al țării.

”Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în politică. Mi-a spus ‘acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui.

ADVERTISEMENT

Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea!’ Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus căde aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (n.r. în Parlament) ne mai poți ajuta’”, a afirmat Diana Şoşoacă, la Realitatea Plus.

Șoșoacă, despre prezidențiale: ”Dacă poporul mi-o va cere, o fac”

În aceeași emisiune, Șoșoacă a dezvăluit că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste, dar a evitat să dea detalii. Aceasta a afirmat că, în actualul context, nu exclude posibilitatea de a candida la președinție.

ADVERTISEMENT

”Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a mai spus senatoarea.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Cât costă un burger cu carne de crocodil:
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete