Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale: ”Dacă o cere poporul”. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie

Adrian Baciu   
în News
30/04/2021, 10:14
Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale: ”Dacă o cere poporul”. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie
Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale: ”Dacă o cere poporul”. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie. Sursa foto: colaj Fanatik

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă anunță că, dacă i se va cere din partea poporului, este dispusă să candideze la alegerile prezidențiale din 2024.

În ciuda faptului că a fost exclusă din AUR, avocata spune că încă se bucură de popularitate și recunoaște că există voci care o propun chiar la Cotroceni, în locul lui Klaus Iohannis.

Parlamentara recunoaște că n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Diana Șoșoacă, dispusă să candideze la prezidențiale. Sfatul primit de la ÎPS Teodosie

Diana Șoșoacă a declarat joi seara, la o televiziune de știri, că n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul dat de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

Aceasta a mai precizat că tocmai rolul pe care și l-a asumat o face să meargă mai departe și că nu exclude nici posibilitatea de a candida la cea mai înaltă funcție în stat, la cea de președinte al țării.

”Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în politică. Mi-a spus ‘acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui.

Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea!’ Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus căde aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (n.r. în Parlament) ne mai poți ajuta’”, a afirmat Diana Şoşoacă, la Realitatea Plus.

Șoșoacă, despre prezidențiale: ”Dacă poporul mi-o va cere, o fac”

În aceeași emisiune, Șoșoacă a dezvăluit că există planuri pentru constituirea unei noi formațiuni politice care să coaguleze cea mai mare parte a forțelor naționaliste, dar a evitat să dea detalii. Aceasta a afirmat că, în actualul context, nu exclude posibilitatea de a candida la președinție.

”Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac!”, a mai spus senatoarea.

Închide ×