News

Diana Șoșoacă, un nou episod de comportament deviant în Parlament. Florin Cîțu, insultat cu apelativul „drogatule”

Diana Șoșoacă a avut un discurs virulent la adrea colegilor săi din Parlament în cadrul ședinței solemne de celebrare a Revoluției din 1989, la capătul căruia s-a adresat lui Florin Cîțu cu apelativul „drogatule!”
23.12.2021 | 22:57
Diana Sosoaca un nou episod de comportament deviant in Parlament Florin Citu insultat cu apelativul drogatule
ADVERTISEMENT

Senatoarea Diana Șoșoacă a provocat din nou scandal în plenul Parlamentului, reunit în ședință comună pentru celebrarea a 32 de ani de la Revoluția din decembrie 1989.

În discursul său, a avut cuvinte dure la adrea colegilor din Parlament care își exprimaseră revolta față de protestul violent de acum două zile.

ADVERTISEMENT

La final, când președintele Senatului Florin Cîțu i-a atras atenția să le arată mai mult respect colegilor ei, Șoșoacă i s-a adresat din sală cu apelativul „drogatule”.

Colegii senatoarei, categorisiți drept „ipochimeni”

Diana Șoșoacă a venit la tribună proferând cuvinte grele la adresa parlamentarilor cărora le-a reproșat atitudinea față de manifestanții care au forțat porțile Palatului Parlamentului.

ADVERTISEMENT

Pe 21 decembrie, acum două zile, am văzut parlamentari care au înjurat demonstranții din jurul Parlamentului. Țin să vă anunț că unii dintre ei erau revoluționari.

Să știți că îi reprezentați și pe infractori, și pe violatori, și pe criminali, și pe hoți, pe mulți dintre colegii voștri evazioniști.

ADVERTISEMENT

Încălcați orice normă! Faceți ședințe solemne pline de ipocrizie. Se întorc morții în morminte când văd cât de ipochimeni ați ajus cei mai mulți dintre voi.

Dumnezeu să vă dea mintea cea de pe urmă și de Crăciun vă urez să fiți mai buni, mai smeriți și să încercați să iubiți poporul român. Trăiască România suverană! Dumnezeu să îi odihnească în pace!”, a fost ultima parte a discursului rostit de către Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

După ce și-a insultat colegii, Șoșoacă s-a îndreptat către locul său din plen, iar Florin Cîțu, care conducea ședința plenului, i-a atras atenția că a depășit timpul alocat.

Mulțumim, doamna senator. Dacă vrei să fii respectat, trebuie să îi respecți pe ceilalți, în special timpul acordat”, a spus Florin Cîțu.

Pe o înregistrare difuzată de către Antena 3, se aude și replica senatoarei venită din sală. „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule!”, a spus Diana Șoșoacă.

ADVERTISEMENT