News

Diana Șoșoacă mai primește o amendă de la poliție. „Represiunile sistemului sunt fantastice, ăstora le fac și plângere penală”

Daniela Șoșoacă, amendată a doua oară de poliția din Ilfov. „Ia uite, frate, nu știe să scrie, de o jumătate de oră se câcâie să scrie un proces verbal”
11.03.2024 | 13:51
Diana Sosoaca mai primeste o amenda de la politie Represiunile sistemului sunt fantastice astora le fac si plangere penala
Diana Șoșoacă își va face campanie pe jos sau cu șofer, permisul fiindu-i suspendat pentru 90 de zile / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Polița rutieră a amendat-o din nou pe senatoarea Diana Șoșoacă după ce, duminică, aceasta a fost prinsă de radar conducând cu o viteză cu mult peste limita legală. De data aceasta, poliția i-a aplicat o amendă pentru că i-a insultat pe agenți.

„90 de zile cât e campania electorală, nu?”

Diana Șoșoacă a primit inițial o amendă pentru că a condus cu 110 lm/h pe un drum unde viteza maximă admisă de lege este de 40km/h. Șoșoacă a fost amendată cu aproximativ 1.500 de lei de către polițiștii din Ilfov.

ADVERTISEMENT

Senatoarei i s-a suspendat permisul pentru o perioadă de 90 de zile. „90 de zile cât e campania electorală, nu? Atâta scrie în lege sau acolo unde vă obligă prefectul și cu ăștia ca să mă opriți pe mine, a?”, a vociferat Șoșoacă alături de mașina poliției, filmând scena.

„Pentru ce pe ceilalți nu i-ați oprit care erau în cârd cu mine, eram peste 40 de mașini care mergeam unii cu alții bară la bară. Asta este ordinul pe care l-ați primit?”. „Lăsați-ne să scriem”, a spus unul din polițiști, care ulterior a ridicat geamul mașinii. „Nu, nu vă las să scrieți”, a continuat Șoșoacă altercația, „pentru că e vorba de actele mele, bătând în geamul mașinii. „Alo, ăștia nici să scrie nu știu”, a mai spus Șoșoacă.

ADVERTISEMENT

„Ăstora le fac și plângere penală”

Oameni buni, represiunile sistemului sunt fantastice, ăstora le fac și plângere penală”, a mai spus Șoșoacă. „Ia uite, frate, nu știe să scrie, de o jumătate de oră se câcâie să scrie un proces verbal”, a mai comentat Șoșoacă.

„Având în vedere afirmaţiile şi expresiile proferate, la adresa poliţiştilor rutieri, de către femeia sancţionată la data de 10 martie a.c., pentru depăşirea limitei maxime de viteză,  poliţiştii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancţiunea contravenţională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a precizat, luni, IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT