News

Dan Ilie Morega, surprins pentru a cincea oară la volan deşi are permisul retras. A mers la Ambasada Rusiei să întrebe dacă are program cu publicul

Abia ieşit de la Psihiatrie, fostul prefect Dan Ilie Morega s-a urcat din nou la volan. Este a cincea oară când e prins, deşi are permisul retras.
10.03.2024 | 17:57
Dan Ilie Morega surprins pentru a cincea oara la volan desi are permisul retras A mers la Ambasada Rusiei sa intrebe daca are program cu publicul
Dan Ilie Morega, prins pentru a cincea oară într-o lună la volan, deşi are suspendat dreptul de a conduce Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, continuă să colecţioneze un dosar penal după altul, nepărând să-i peste de rigorile legii. Deşi i-a fost retras dreptul de a conduce maşina pe drumurile publice, acesta s-a urcat din nou la volan, fiind surprins conducând pentru a cincea oară în mai puţin de o lună.

Dan Ilie Morega abia a ieşit de la Psihiatrie

Dan Ilie Morega a fost surprins de această dată în Bucureşti, având girofarul pe maşină, iar în urma apariţiei imaginilor în spaţiul public Poliţia Română a promis că va face verificări.

ADVERTISEMENT

“În urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii Brigăzii Rutiere s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras.

În cauză se efectuează cercetări “in rem” sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 335 alin.2 Cod Penal pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis duminică Poliţia Rutieră.

ADVERTISEMENT

Comunicatul vine după ce pe pagina de Facebook Sunclick a apărut o fotografie cu Dan Ilie Morega stând de vorbă cu doi jandarmi. Sunclick specifică faptul că imaiginea a fost surprinsă în faţa Ambasadei Rusiei, unde Dan Ilie Morega a întrebat dacă există program cu publicul.

Luna trecută, Dan Ilie Morega a fost prins de patru ori la volan, de trei ori în Gorj şi o dată în Mehedinţi, deşi avea suspendat dreptul de a conduce. Ulterior, la sfârşitul lui februarie a fost internat la Psihiatrie, pentru realizarea unei expertize care să stabilească dacă poate sau nu conduce vehicule.

ADVERTISEMENT

Medicii au stabilit că discernământul fostului prefect de Gorj este diminuat şi i s-a interzis să conducă vehicule în următoarele şase luni, timp în care va trebui să urmeze u tratament.

Dan Ilie Morega nici nu vrea să audă de pastile şi, imediat după externare a spus public că nu va lua medicamentele şi chiar a promis că se va urca din nou la volan. Lucru care s-a şi întâmplat, pentru a cincea oară în ultimele 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Pentru aceeaşi faptă, o femeie în vârstă de 37 de ani, din Timiş, a fost reţinută vineri pentru 24 de ore, după ce a fost prinsă de poliţişti de două ori în aceeaşi zi conducând pe drumurile publice, deşi avea permisul de conducere suspendat.

ADVERTISEMENT