Fotbal international

Diego Maradona a făcut show în Mexic! A cântat și a dansat după calificarea echipei sale. Video

18.11.2018 | 21:54
Diego Maradona a facut show in Mexic A cantat si a dansat dupa calificarea echipei sale Video

Fostul internațional argentinian Diego Armando Maradona a făcut show în Mexic, după ce echipa pe care o pregătește a ajuns în semifinalele ligii secunde. Tehnicianul a cântat și a dansat în vestiar, după ce Dorados de Sinaloa a învins în deplasare formația Mineros de Zacatecas.

După ce a remizat în prima manșă pe teren propriu, scor 0-0, Dorados de Sinaloa s-a impus pe terenul celor de la Mineros de Zacatecas cu scorul de 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 65 de ecuadorianul Vinicio Cesar Angulo Pata, golgheterul formației.

Diego Maradona, show cu dans și cântece în Mexic

Diego Maradona, care a fost suspendat pentru această întâlnire din manșa secundă a sferturilor de finală din liga secundă din Mexic, a fost omul care a dat startul show-ului în vestiarul celor de la Dorados de Sinaloa prin cântece și dans. El a fost imediat urmat de jucători și de ceilalți oameni din staful tehnic.

La două luni după ce a preluat conducerea tehnică a formației mexicane, se poate spune că Diego Maradona a făcut adevărate minuni. În septembrie, Dorados de Sinaloa se afla pe locul 13 cu doar câteva puncte, iar acum, după șapte victorii, o remiză și doar două înfrângeri, echipa a ajuns în semifinalele ligii secunde.

Diego Maradona sărbătorește o victorie a echipei Doradis de Sinaloa
Diego Maradona sărbătorește o victorie a echipei Doradis de Sinaloa

Considerat de mulți cel mai bun fotbalist din toate timpurile, Diego Maradona a împlinit la sfârșitul lunii octombrie vârsta de 58 de ani. El este omul de care se leagă al doilea triumf al Argentinei la Campionatul Mondial, în 1986.

Diego Maradona a fost unul dintre cei mai fanatici suporteri ai Argentinei la turneul final din Rusia, dar prestațiile naționalei ”pumelor” l-au făcut pe fostul mare internațional să lanseze din nou atacuri la adresa conducătorilor fotbalului din țara sa.