Life

Digi RCS-RDS a făcut anunțul care va bucura milioane de oameni. A fost lansată cea mai tare ofertă, plină de avantaje

Digi RCS-RDS a făcut anunțul care va bucura milioane de oameni. Cea mai tare ofertă, plină de avantaje, a fost lansată chiar acum.
08.03.2024 | 21:00
Digi RCSRDS a facut anuntul care va bucura milioane de oameni A fost lansata cea mai tare oferta plina de avantaje
Digi RCS-RDS a făcut anunțul care va bucura milioane de oameni. Sursă foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Digi RCS-RDS a făcut anunțul care îi va face fericiți pe români. A fost lansată cea mai tare ofertă. Cine va profita de ea se bucură de o mulțime de avantaje, care nu merită ratate.

Digi RCS-RDS a făcut anunțul care va bucura milioane de oameni

Digi RCS-RDS vine cu cea mai tare ofertă a anului. În luna martie, milioane de români au șansa să se bucure de numeroase avantaje cu bani mai puțini. Despre ce este vorba?

ADVERTISEMENT

Digi RCS-RDS a lansat o ofertă care vizează abonamentele sale. Astfel, dacă vrei să ai contract cu această companie, o poți face online, în doar câteva minute și te bucuri și de surprize.

Nu trebuie decât să intri pe site-ul oficial al celor de la Digi și să te abonezi la un serviciu nou, sau chiar mai multe. Mai departe o să primești o reducere de 50% în primele 4 luni, la fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

Oferta Digi din luna martie

Important de știut este că nu trebuie decât să adaugi pachetele dorite în coș. Ulterior, la finalizarea comenzii doar adaugi codul de voucher pus la dispoziție de cei de la Digi RCS-RDS.

Oferta se adresează de asemenea și clienților actuali. Astfel, cine dorește să mai achiziționeze un abonament o poate face online, adăugând la final voucherul pus la dispoziție de companie.

ADVERTISEMENT

„Primăvara aceasta, fie că ești client nou la DIGI sau faci deja parte din rețea, ai numai avantaje Comandă online orice serviciu nou și te bucuri de 50% reducere pentru primele 4 luni.  Folosește codul de voucher pentru a beneficia de promoție!”, se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook Digi RCS-RDS.

Amintim că anterior, Digi RCS-RDS a venit cu o altă ofertă tentantă. Românii veau șansa să primească un voucher de 500 de lei. Banii puteau fi folosiți pentru achiziționarea telefonului Xiaomi 14.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește condițiile în care erau acordați banii, cei interesați erau nevoiți să renunțe la operatorul lor actual și să își porteze numărul de telefon în rețeaua Digi.

ADVERTISEMENT