Fotbal intern

“New Dinamo”, la primul titlu! N-are nici o legătură cu Dinamo lui Negoiţă!

În urmă cu un an, Elisabeta Lipă anunţa reînfiinţarea secţiei de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo, total diferită, fără nici o legătură cu Fotbal Club Dinamo al lui Ionuţ Negoiţă....
25.06.2015 | 10:39
New Dinamo la primul titlu Nare nici o legatura cu Dinamo lui Negoita

În urmă cu un an, Elisabeta Lipă anunţa reînfiinţarea secţiei de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo, total diferită, fără nici o legătură cu Fotbal Club Dinamo al lui Ionuţ Negoiţă.

DINAMO. Dinu “Vamă” glumeşte cu DNA! Vezi ce a pregătit deja pentru o eventuală “confruntare”!

Una dintre grupele de juniori ale CS Dinamo a înregistrat deja primul succes. Fotbaliştii născuţi în 1998 au cîştigat campionatul naţional de juniori B1. În finala jucată la Buftea, copiii antrenaţi de Marius Oprişan au învins Unirea Sânnicolau Mare cu 2-0 prin golurile marcate de Ioniţă şi Dragomir, după ce în semifinale eliminaseră Petrolul cu un incredibil 9-0 chiar pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

DINAMO. REVOLTĂ în poarta ”cîinilor”: ”Coach, nu sînt bezmetic”

Mihai Budică a fost desemnat portarul meciului, iar Silviu Dragomir a fost ales cel mai tehnic jucător al finalei. Antrenorul Marius Oprişan a trimis în finală formula Budică – Ciobanu, Costache, Bondoc, Bucur, Dragomir, Stăncioiu, Subţirică, Ivan, Ioniţă, Mihai. Rezerve au fost Cristofor, Năstăsoiu, Dănilă, Manta, Papugiu, Puiu, Panait.

“CS Dinamo este o echipă nou-înfiinţată, reprezentînd Ministerul de Interne”, a declarat Marius Oprişan la sport.ro.

Pînă la finele anului, clubul sportiv are în plan înfiinţarea unei academii de fotbal, cu mai multe grupe de juniori.

Tags: