Sport

Dinamo a pus în vânzare bilete pentru meciul cu FCU Craiova, pe Arena Națională! Care sunt prețurile

Dinamo se va duela cu FCU Craiova pe Arena Națională, în prima etapă a grupelor Cupei României.
23.09.2023 | 11:12
Dinamo a pus in vanzare bilete pentru meciul cu FCU Craiova pe Arena Nationala Care sunt preturile
Dinamo va juca pe Arena Națională duelul cu FCU Craiova. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se va duela cu FCU Craiova marți, 26 septembrie, de la ora 21:00. Meciul, din prima etapă a grupelor Cupei României, se va juca pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Dinamo a pus în vânzare bilete

Bilete pleacă de la 45 de lei și ajung până la 120 de lei. Echipa nu a scos la vânzare bilete pentru cele două galerii, Peluza Cătălin Hâldan și Peluza Sud. Acolo biletele se vor vinde într-un regim special.

ADVERTISEMENT

Casele de bilete vor fi deschise marți, de la ora 14:00 la ora 21:00, la punctele de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin. Oaspeții pot cumpăra bilete în ziua meciului, de la ora 17:00, la casele din Bd. Basarabia.

Biletele se vând și online. În Tribuna 2 va fi amplasat un Family Zone, acolo unde copiii de sub șapte ani pot intra gratuit. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 30% reducere. Persoanele cu dizabilități pot inrra gratuit.

ADVERTISEMENT

”Biletele pentru Peluza Cătălin Hîldan și Peluza Sud Dinamo se vând într-un regim special, direct către galerii. Pentru detalii vă rugăm să urmăriți canalele de comunicare ale acestor grupări.

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:

ADVERTISEMENT

Pentru dinamoviști: marți, 14:00 – 21:45 (Maior Coravu & Pierre de Coubertin)

Pentru oaspeți: marți, 17:00 – 21:45 (Bd. Basarabia)

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate). Abonații vor intra la meci pe baza invitației primite pe e-mailul cu care au achiziționat abonamentul, beneficiind de un loc corespunzător celui de pe card.

Family Zone-ul va fi amplasat la Tribuna 2, sector 117, copiii sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. În cadrul aceluiași sector, studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 30% reducere.

ADVERTISEMENT

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete.

Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 19.00. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei”, a anunțat clubul.

Tarifele biletelor:

Tribuna 2 (inel 1): 45 RON

VIP II: 90 RON

VIP I: 120 RON

  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1.83 este cota pentru ”GG” la meciul Dinamo – FCU Craiova.
ADVERTISEMENT