Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Atac la conducătorii lui Dinamo după problemele cu stadionul: “Nicolescu plângea pe Facebook!”

Continuă problemele în tabăra lui Dinamo. Clubul din Ștefan cel Mare a fost la un pas să piardă la masa verde deoarece nu avea un stadion pe care să joace partida contra Farului.
23.09.2023 | 07:46
Atac la conducatorii lui Dinamo dupa problemele cu stadionul Nicolescu plangea pe Facebook
ATAC la conducatorii lui Dinamo dupa PROBLEMELE cu stadionul pentru meciul cu Farul. colaj foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo trăiește revenirea în SuperLiga la muchie de cuțit. Abia scăpată de datorii, echipa lui Burcă a fost la un pas să piardă la masa verde duelul cu Farul. Oficialii clubului nu au gestionat bine relația cu administrația stadionului Arcul de Triumf, iar partida a fost la un pas să se termine dinainte să înceapă.

Dinamo are probleme administrative

“Avem stadion, Am aflat și noi cu 48 de ore înainte, maxim, că s-a găst o variantă pentru a juca. Cu un pic de dramă că Nicolescu plângea pe Facebook că nu o să găsească o soluție, în timp ce suporterii erau agitați.

ADVERTISEMENT

Apăruse idea în care Dinamo va pierde la masa verde. Este o poveste cu final fericit. Din păcate, problema asta a apărut exclusiv din cauza oficialilor noștri. Pentru că și Ovidiu și Nicolescu au criticat condițiile de pe stadionul Tineretului, la ultimul meci jucat acolo.

Cred că cel mai mult, pe Radu Popa, administratorul bazei de la Tineretului, l-a deranjat faptul că el a oferit o lojă pentru gloriile noastre să vadă meciul de acolo. Iar oficialii lui Dinamo l-a pus pe Voicu în poze, s-au fotografiat lângă legende și au prezentat ideea ca a fi a lor”, a declarat Daniel Șendre în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Conducătorii lui Dinamo „au furat” ideea administratorului de la „Arcul de Triumf”

În ciuda faptului că Dinamo prezentase un acord cu administratorii stadionului Arcul de Triumf, meciul cu Farul a fost la un pas să nu fie organizat. În cele din urmă, cele două tabere au ajuns la un consens, iar partida s-a disputat așa cum era programată și s-a terminat cu victoria echipei constănțene, scor 2-0.

Daniel Șendre a amintit apoi de gestul conducătorilor lui Dinamo, care au profitat de o ințiativă a administratorilor stadionului „Arcul de Triumf” și și-au făcut imagine pe spinarea fostelor glorii ale „câinilor”.

ADVERTISEMENT

“E un lucru care nu se face, i-a amendat inclusiv Ionuț Lupescu în postarea în care i-a mulțumit lui Radu Popa. Deci s-au adunat mai multe lucruri acolo. A fost ideea lui Radu Popa cu loja pentru glorii. Un gest foarte frumos pentru care eu l-am felicitat.

I-au furat ideea. Într-o seară, pur și simplu la ultimul meci, vorbind cu oamenii ăia, au prezentat pe pagina clubului, l-au numit un proiect. Nu se face așa ceva. S-au adunat mai multe și omul acela înțeleg că este un om al statului, iar stadionul este făcut din banii noștri.

ADVERTISEMENT

Este un administrator, dar nu sunt oamenii preș, nici roboți. Nu pot primi așa tot ce li se aruncă. În contextul în care dinspre Red & White se vorbește despre expertiză, despre know-how, despre predictibilitate. Ei spun că altceva vor să ofere”, a spus Daniel Șendre.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și exclusiv, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dinamo putea pierde meciul la masa verde

ADVERTISEMENT