Fotbal intern

Dinamo ajunge cu salariile la zi! Când se plătesc ultimele restanțe către jucători. EXCLUSIV

06.05.2019 | 15:47
Dinamo ajunge cu salariile la zi Cand se platesc ultimele restante catre jucatori EXCLUSIV

Formația din Ștefan cel Mare a pierdut ultima partidă disputată în Liga 1 Betano, 0-1 la Călărași, iar Mircea Rednic a pus tunurile pe jucătorii săi. Cu toate că prestația acestora și rezultatul nu a fost pe măsura așteptărilor, conducerea clubului a decis să achite în această săptămână restanțele financiare. Dinamo ajunge cu salariile la zi, un lucru din ce în ce mai rar în prima divizie. O parte din bani vin din împrumutul făcut de Rednic către club.

Dinamo ajunge cu salariile la zi! Se achită ultimele 15 zile de restanțe

Vești bune pentru fotbaliștii alb-roșilor, deși primul loc în clasamentul play-out-ului s-a îndepărtat după eșecul de la Dunărea Călărași. Din informațiile FANATIK, șefii lui Dinamo au decis să achite în această săptămână restanțele către jucători. Este vorba despre sumele datorate pe 15 zile către fiecare fotbalist din lotul lui Mircea Rednic.

Valoarea totală a acestora este de aproximativ 50 de mii euro, în condițiile în care bugetul total de salarii a ajuns, lunar, sub 100 de mii de euro de la venirea lui Rednic. Tehnicianul a avut grijă ca fotbaliștii transferați de el să nu câștige sume exorbitante într-o perioadă în care și așa finanțele clubului aveau de suferit. O parte din suma cu care se acoperă restanțele vine din banii împrumutați chiar de antrenorul dinamovist.

Mircea Rednic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 22 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic a împrumutat clubul cu 350 de mii de euro. Sursa foto: sportpictures.eu

Când își recuperează Mircea Rednic „lovelele”

Viramentele bancare între Mircea Rednic și clubul pe care îl antrenează au totalizat 350.000 de euro. Venit la Dinamo pentru a face performanță, Rednic nu s-a mai uitat la bani și l-a ajutat financiar pe Ionuț Negoiță, patronul îndepărtat de luni bune de echipă. Pentru a fi liniște, antrenorul a scos din conturile personale impresionantă sumă și a pus-o la dispoziția oficialilor.

Din informațiile FANATIK, în acordul dintre părți nu a existat nicio specificație pentru destinația acestor bani. Practic, Dinamo putea folosi cei 350.000 de euro pentru a face orice plată, dar cei mai mulți s-au dus, așa cum a fost normal, către fondul de salarii. Mircea Rednic nu a solicitat un termen fix de restituire a banilor, dar sursele noastre dezvăluie că aceștia îi vor fi returnați, cel mai probabil, în luna iulie, când va intra următoarea tranșă din drepturile TV. Este vorba de 150.000 de euro, în condițiile în care 200.000 de euro ar fi fost deja recuperați din drepturile TV anterioare.

350 de mii de euro e suma cu care Mircea Rednic a împrumutat Dinamo

15 zile de restanțe aveau fotbaliștii lui Dinamo, iar oficialii au decis să achite și aceste drepturi în zilele care urmează