Sport

Dinamo, ajutor nesperat din partea rivalei: ”Și noi am jucat în Ștefan cel Mare”

Dinamo are probleme înaintea duelului cu Farul Constanța.
19.09.2023 | 09:09
Dinamo ajutor nesperat din partea rivalei Si noi am jucat in Stefan cel Mare
Dinamo ar putea juca în Giulești meciul cu Farul Constanța. Foto: colaj Fanati
ADVERTISEMENT

Echipa din capitală nu poate juca meciul pe Arcul de Triumf și, dacă nu va găsi o soluție, va pierde meciul la masa verde. Totuși, câinii primesc ajutor nesperat de la o rivală.

Dinamo, ajutată de Rapid

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, a vorbit despre o posibilă venire a lui Dinamo în Giulești, spunând că cei din galerie nu ar avea nimic împotriva unei astfel de decizii.

ADVERTISEMENT

El și-a amintit că cei de la Dinamo i-au lăsat pe rapidiști să joace în Ștefan cel Mare meciuri, atunci când erau în liga a patra, motiv pentru care nu vor protesta dacă se va lua o astfel de decizie.

Nu trebuie să mă întrebați pe mine, nu galeria dictează în Giulești. Totuși, dacă ni s-ar cere o părere, noi n-am avea nimic împotriva.

ADVERTISEMENT

Și ei ne-au primit, când jucam la Liga 4, să jucăm în Ștefan cel Mare. Nu cred că am putea noi să le punem piedică. Clubul Sportiv sau cine manageriază stadionul se ocupă, ei decid“, a spus Liviu Ungurean, pentru iAMSport.

Dinamo nu e primită pe Arcul de Triumf

Radu Popa, administratorul arenei Arcul de Triumf, spune că cei de la Dinamo au uitat că au promovat deoarece li s-a permis accesul pe stadionul de care are grijă. Acesta a fost deranjat de declarațiile de la Dinamo, iar echipa nu mai are loc acolo.

ADVERTISEMENT

Noi am ajuns mantaua de vremea rea pentru Dinamo! Cei de acolo au uitat că noi i-am ajutat să promoveze în SuperLigă. Acum au ajuns să fie aroganți. Nu am avut ce să facem! De data asta, ei s-au trezit prea târziu și au formulat cererea pentru Arcul de Triumf. 

Aici va juca naționala feminină de fotbal a României și există și un proces pentru refacerea gazonului. Dar n-au zis ei că și-au găsit casă pe Arena Națională? Doar au făcut conferință de presă chiar la Arcul de Triumf ca să sublinieze asta. Dar văd că n-au loc pe Arena Națională!”, a spus Radu Popa, potrivit Prosport.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Petrolul, 1-1, cei de la Dinamo s-au plâns de starea gazonului de pe Arc, iar oamenii de la stadion au decis să nu îi mai primească pe dinamoviști acolo.

Le-am cerut jucătorilor să-și adapteze crampoanele pentru acest gazon. Am încercat să schimbăm multe lucruri, dar când ai anumite automatisme, e mai greu. Rămân cu un gust amar că cea mai bună suprafață din România a devenit… Ce să întrebăm? 

Ne iau chirie, suprafața e cum e, crezi că ne dea cineva banii înapoi că suprafața a fost așa? Avem stadioane frumoase, dar nu știm să întreținem gazonul. Trebuie să ai pasiune, fiecare stadion avea îngrijitor pe vremuri”, spunea Ovidiu Burcă, printre altele, după Dinamo – Petrolul 1-1.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1.38 este cota pentru ”peste 1.75 goluri” la meciul Dinamo – Farul

ADVERTISEMENT
Tags: