Fotbal intern

Dinamo, aproape de transferul lui Diego Fabbrini! Anunțul impresarului

26.03.2019 | 12:56
Dinamo aproape de transferul lui Diego Fabbrini Anuntul impresarului
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei FC Botoșani, Diego Fabbrini, a impresionat în acest sezon de Liga 1 Betano și acum este foarte aproape de un transfer la Dinamo București. Fotbalistul italian a fost în atenția oficialilor de la FCSB și CFR Cluj în această iarnă, dar în cele din urmă fotbalistul a decis să rămână la gruparea patronată de Valeriu Iftime, acesta din urmă anunțând că jucătorul nu va pleca până la finalul sezonului.

Dinamo, aproape de transferul lui Diego Fabbrini: ”Au fost discuții, jucătorul este tentat să accepte”

Impresarul lui Diego Fabbrini a dezvăluit că jucătorul este tentat să accepte un transfer la Dinamo București. ”Fabbrini este în ultimele luni de contract. El va deveni liber la vară. Este posibil să ajungă la Dinamo, au fost discuții, și jucătorul este tentat. Acolo este Rednic și echipa este în București și se va bate la trofee sezonul viitor. Așa că sunt multe atu-uri pentru a ajunge la Dinamo. Deocamdată nu am discutat sume concrete. Sunt mai multe echipe interesate de serviciile jucătorului”, a declarat Florin Manea pentru site-ul doardinamo.ro.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a spus că Dinamo l-a refuzat pe Diego Fabbrini în vara anului 2018: “Cei de la Dinamo au fost întebați dacă îl vor pe Fabbrini înainte să îl luăm noi. Nu l-au vrut. Dacă nu era Florin Manea, nu îl luam. Dar ne-am uitat și noi la istoricul lui. Ne-am propus să luăm valori prăfuite și să le punem din nou în valaore”.

Diego Fabbrini în duel pentru balon cu Mamoutou N'Diaye în meciul Dinamo - FC Botoșani
Diego Fabbrini în duel pentru balon cu Mamoutou N’Diaye în meciul Dinamo – FC Botoșani

Fabbrini i-a scos pe ”câini” din play-off

Impresarul Florin Manea a mai dezvăluit că Diego Fabbrini a avut o ofertă importantă din partea celor de la Astra Giurgiu, făcută chiar de către președintele Dani Coman, în ultimele ore ale perioadei de mercato din această iarnă, dar oficialii de la Botoșani au refuzat să-l cedeze. Mai mult, agentul a spus că mijlocașul italian este extrem de supărat că joacă în play-out și și-a dori să ajungă la o formație care să se bată la cupele europene.

ADVERTISEMENT

Diego Fabbrini, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la FC Boroșani la începutul acestui sezon și a marcat patru goluri în 21 de meciuri jucate în Liga 1 Betano. De remarcat este faptul că două dintre golurile reușite de el au fost în partidele cu Dinamo București. Italianul a mai jucat în cariera sa la Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham City, Middlesbrough, Spezia și Oviedo.