Sport

Dinamo – Dinamo Kiev 1-4. Înfrângere în fața lui Mircea Lucescu

Dinamo a pierdut amicalul cu Dinamo Kiev. Echipa lui Mircea Lucescu a defilat în partida cu nou-promovata din SuperLiga, scor 4-1.
05.07.2023 | 20:10
Dinamo  Dinamo Kiev 14 Infrangere in fata lui Mircea Lucescu
Dinamo Kiev, ultimul adversar al „câinilor” din stagiul de pregătire. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-07-2023
15:38

Dinamo - Dinamo Kiev 1-4

Min.72: GOOOL, DINAMO KIEV! Kabaiev a driblat toată apărarea lui Dinamo, inclusiv portarul, și a marcat pentru echipa lui Lucescu.

Min.67: GOOOL, DINAMO KIEV! Benito fentează un apărător și înscrie cu șut puternic din centrul careului.

Min.40: GOOOL, DINAMO! Ahmed Bani marchează din lovitură liberă înainte de pauză.  

Min.18: GOOOL, DINAMO KIEV! Tsarenko marchează din fața porții cu latul și ucrainienii majorează scorul. 

Min.10: GOOOL, DINAMO KIEV! Echipa lui Mircea Lucescu deschide scorul prin Voloshyn, după un șut la vinclu.

Min.1: A început partida din Austria!

Dinamo joacă din nou împotriva echipei lui Mircea Lucescu, în cel mai tare meci test din stagiul de pregătire al „câinilor”. Cele două echipe au aflat în drumul spre meci că se schimbă stadionul și ora de disputare.

Dinamo – Dinamo Kiev, amicalul zilei pentru echipele din SuperLiga

Dinamo a aflat pe drum spre stadion că partida a fost mutată pe o arenă aflată la 40 de kilometri distanță de locul inițial de disputare a partidei.

ADVERTISEMENT

„Câinii” au publicat pe pagina oficială de Facebook echipa pe care o vor trimite în teren contra campioanei Ucrainei, meci în care va debuta vârful Abdallah.

Echipa de start a lui Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Bena, Grigore, Amzar – N. Roșu, Iglesias, Bani – Ghezali, Abdallah.

ADVERTISEMENT

Rezerve: Golubovic – I. Roșu, Goncalo, Țîră, A. Irimia, Crețu, D. Irimia, Borcea, Patriche, Ciubotaru, Buleică, Pop, Florescu.

Ovidiu Burcă nu îi va putea folosi pe Gorka, menajat, în timp ce Antonio Bordușanu și Denis Oncescu vor urmări meciul din tribune.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Din. Kiev, devansat cu 15 minute

Din cauza modificării locului de disputare, partida a fost devansată cu 15 minute și va începe de la ora 18:15, pe stadionul Lilienberg-Arena din Austria, ora locală 17:15.

Partida se joacă la a Volkermarkt, la 40 de km de St. Veit, unde ar fi trebuit să aibă loc, iar Mircea Lucescu a fost extrem de deranjat de această organizare proastă, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dinamo a mai jucat un amical de lux la Kiev, în 2021, un adevărat „meci al salvării” pentru „câini”, care au strâns peste 300.000 de euro pentru obținerea licenței.

Pentru Dinamo este ultimul meci de pregătire înainte de debutul în SuperLiga, în meciul cu Universitatea Craiova, care s-ar putea disputa pe stadionul din Târgoviște, deoarece stadionul „Arcul de Triumf” nu dispune de tehnologia VAR.

ADVERTISEMENT