Fotbal intern

Dinamo l-a făcut pe Cornel Dinu să vorbească singur! „M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă!” Exclusiv

28.06.2020 | 21:28
Dinamo l-a făcut pe Cornel Dinu să vorbească singur! „M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă!” Exclusiv
Dinamo l-a făcut pe Cornel Dinu să vorbească singur! „M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă!” Sursa foto: George Fluster/Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să-și întărească posesia „lanternei” după a treia înfrângere consecutivă din play-out, 0-1 cu un Voluntari neînvins în play-out și evadat din subsol tocmai pe locul 2.

„Câinii” au jucat ceva mai vioi decât în dezastrele cu Sepsi și FCSB, dar rezultatul a fost același. Ioan Filip și-a ajutat coechipierii să piardă printr-o eliminare care se impunea după agresiunea asupra lui Mățan și nu după al doilea „galben” la un henț de-a dreptul inconștient.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat imediat după fluierul final pe Cornel Dinu, care a făcut o judecată dură în stilul său unic, în care a măturat cu actualii jucători și cu cei care au adus Dinamo în cel mai negru moment al istoriei sale, în frunte cu „lepra de Negoiță”

Dinamo l-a adus pe Dinu la disperare! „M-au făcut cotârlele din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă în repriza a doua!”

„Mai este ceva de spus? Divizia B… Am ajuns să vorbesc singur… Am dat câinii afară din casă… M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă în repriza a doua… m-am răzbunat pe câinii mei care n-au nicio vină. Așa cum nici suporterii n-ai nicio vină să sufere atâtea umilințe și să facă în continuare atâtea eforturi să le plătească salariile unor nimeni pe teren…”

„Mi-a trimis un frate de-al meu din Serbia o chestie teribilă… Azi sun 631 de ani de la bătălia de la Kosovo Polje, pierdută de boierii sârbi creștini în fața turcilor… Și nu pot uita ce a spus mai demult patriarhul Serbiei, Pavle, Pavel la noi: «Vapoarele nu se scufundă din cauza apei ce le înconjoară, ci din cauza apei care intră înăuntrul lor. Nu lăsați mizeria de afară să intre în voi ca să nu vă ducă la fund și să vă distrugă sufletele»”

„Așa e și la Dinamo, mizeria din afară a pătruns și la Dinamo și a distrus echipa. Mizeria înseamnă cei care conduc și au decis soarta echipei în ultimii șapte ani. În care au fost doar două excepții, Cupa Ligii și lupta la campionat de acum vreo trei ani, ambele cu Cosmin Contra. În rest a fost numai nenorocire…”

„La Dinamo este un singur jucător care se apropie, cât de cât de pretențiile tradiției lui Dinamo, Ante Puljic”

„Voluntariul a fost peste Dinamo din toate punctele de vedere, au pasat mult mai bine, s-au așezat mult mai bine, au acoperit judicios terenul, au avut răbdare, echilibru între compartimente…”

„La Dinamo, după părerea mea, este un singur jucător care se apropie, cât de cât de pretențiile tradiției lui Dinamo, Ante Puljic. Care a avut și singura ocazie, cu capul ăla scos miraculos de Cojocaru… când nu e să fie, nu e… În rest este o nenorocire, o echipă făcută de hoți, din comisioane. Și comisoanele nu joacă fotbal. Ghiveci faci, ghiveci iese. Au luat marfă de ghiveci, ghiveci fac”

„Așa cum arată echipa, Dinamo n-are nicio șansă să se salveze de la retrogradare. Și retrogradată, nu o mai ia nimeni. Păi cu ce au acolo, Popescu, Mrzljak, Filip, Skovajsa, Răuță, Sin, Popa… dezastru, n-au nicio legătură cu fotbalul, cu o selecție elementară, primară”

„Sunt 15 antrenori în șapte ani, de când este lepra asta de Negoiță, numai anul ăsta au fost patru, nu e nicio logică fotbalistică în asta”

„Cine s-a ocupat de Dinamo n-a avut nicio legătură cu tradiția, cu selecția pe baza calităților, nu a comisioanelor… Sunt 15 antrenori în șapte ani, de când este lepra asta de Negoiță, numai anul ăsta au fost patru, nu e nicio logică fotbalistică în asta”

„Tocmai schimbările astea de antrenori au adus echipa aici. Mihalcea și Mihali, și cu întreruperea asta de Covid, nu și-au dat seama de posibilitățile jucătorilor, n-au avut antrenamente, asta-i marfa, dar marfa asta încă nu o cunosc, n-au avut timp să o cunoască. De unde și oscilațiile astea de echipă, azi au schimbat iarăși vreo cinci. Să nu joci cu Fabbrini, totuși, genunchiul broaștei peste laba broaștei în lot, care are măcar tehnică…”

„Păi Răuță ăsta, de exemplu, ce-a făcut la gol? Copilul ăla, Ion Gheorghe, a trecut de el ca pe bulevard, nici să-l faulteze nu a fost în stare… Și Ion Gheorghe este crescut de Dinamo, n-a avut loc, mai are Dinamo destui tineri care n-au avut loc de marile gloabe aduse pe comisioane mari și acum copiii lui Dinamo fac față fără probleme la alte echipe”

„Nu mai vorbesc de Teja, este crescut de mine la Dinamo, trimis de mine, împreună cu Ilie Alexe, care acum este șeful juniorilor la FCSB, la Gigi Becali și scoate fotbaliști în Berceni… pe ei eu i-am trimis în Italia, să facă școală la Coverciano… I-a dat afară Negoiță. Și Dinamo joacă acum cu Filip, cu Popescu, cu Răuță, cu Popa… Popa care nici viteză, nici tehnică nu are, nu are față de Dinamo nici ras, tuns și frezat. Iar ce a făcut Filip ăsta n-are nicio legătură cu fotbalul, faultul pe care l-a făcut la Mățan, de l-a trimis la spital, era roșu din plecare”

„Dinamo, la ora actuală, cu alde Mrzljak, Filip, Răuță, are cel mai slab mijloc din istoria clubului”

„Părerea mea este că numai șansa mai poate salva Dinamo. Tot ce se numește achiziție făcută în ultimii doi ani sunt făcute fără nicio logică, fără nicio strategie de omogenitate, de asamblare a unei echipe. Echipă făcută de gustul impresarilor doar pentru comisioane, biroul ăla de scouting, băieții ăia n-au nicio treabă cu fotbalul de performanță”

„Păi mijlocul lui Dinamo acum… vorba aceea, spuen-mi ce mijloc ai ca să-ți spun ce joci… iar Dinamo la ora actuală, cu alde Mrzljak, Filip, Răuță, are cel mai slab mijloc din istoria clubului. N-au niciun fel de capacitate creativ-constructivă, nu se poate să vrei performanță cu jucători care nu pot juca fotbal nici măcar de prima ligă”

„Singura șansă a lui Dinamo, care era dumnezeiască, dar nemeritată, era dacă cumva la intrarea lui Sin din minutul 82, în careu, se dădea 11 m, Lucas l-a agățat clar… Asta avut Dinamo și capul lui Puljic, dar și ei au avut, pe lângă gol, ocazia din minutul 54, când Belu a dat din trei metri în Piscitelli”

  • 5 înfrângeri consecutive are Dinamo în campionat, ultima victorie fiind pe 16 februarie, 2-1 cu… FCSB!
  • 1 gol a marcat Dinamo și a primit 7 în cele 5 înfrângeri consecutive din Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri