Fotbal intern

Dinamo merge la Botoşani cu avionul şi se întoarce cu autocarul! “Câinii”, odihniţi doar la dus. La întors fac 8 ore

17.12.2019 | 20:23
Dinamo merge la Botosani cu avionul si se intoarce cu autocarul Cainii odihniti doar la dus La intors fac 8 ore
ADVERTISEMENT

Dinamo merge la Botoşani în ultima etapă a anului într-un meci crucial pentru şansele de calificare în play-off ale “câinilor”. Echipa lui Dusan Uhrin Jr. este obligată să se impună în Moldova pentru a rămâne cu şanse pentru locul 6, iar pentru asta Ionuţ Negoiţă a asigurat transportul spre Botoşani cu avionul. Însă doar la dus. Pentru că de întors, dinamoviştii o vor face cu autocarul. 

Dinamo merge la Botoşani cu avionul şi se întoarce cu autocarul imediat după meci

Dinamoviştii vor pleca miercuri după amiază în Moldova cu avionul, vor ateriza la Suceava şi vor face aproximativ o oră cu autocarul în drumul spre Botoşani. Meciul se va disputa joi, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

“Câinii” se vor întoarce la Bucureşti imediat după meci, dar nu tot cu avionul, ci cu autocarul. Astfel, dinamoviştii vor călători aproximativ 8 ore şi vor ajunge în Capitală în noaptea de joi spre vineri.

Jucătorii s-au arătat surprinşi de faptul că se vor întoarce cu autocarul, în condiţiile în care se aşteptau să se întoarcă tot cu avionul din moment ce vor pleca în Moldova pe calea aerului.

ADVERTISEMENT

FC Botoşani, în luptă directă pentru play-off cu Dinamo

Pentru Dinamo, confruntarea cu FC Botoşani este crucială pentru a menţine vii şansele de calificare în play-off şi în 2020. “Câinii” au pierdut cu 1-2 meciul cu Sepsi din “Groapă” şi s-au distanţat la 5 puncte de locul 6 ocupat de Gaz Metan Mediaş.

Adversara “câinilor” de joi, FC Botoşani, este în luptă directă cu Dinamo pentru un loc de play-off. Formaţia lui Croitoru are cu două puncte mai mult decât echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar dacă va reuşi să se impună sunt mari şanse să scoată echipa lui Uhrin din lupta pentru play-off.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor, marele absent al lui Uhrin

Presiunea pe Dinamo este una uriaşă înainte de acest meci în care nu se vor putea baza pe cel mai bun om al lor. Dan Nistor a fost eliminat în confruntarea cu Sepsi şi este suspdendat pentru ultimul meci al anului.

Dusan Uhrin a răbufnit după eşecul cu Sepsi şi a pus tunurile pe arbitrii care nu au acordat un penalty pentru Dinamo şi l-au eliminat pe Nistor:

ADVERTISEMENT

”Nu știu cum să comentez un astfel de meci. Prima repriză a fost una echilibrată, cam 50% – 50%. În a doua repriză am început mult mai bine, am și marcat, ca să nu mai spun că trebuia să primim un penalty iar un jucător de la ei trebuia eliminat.

Apoi, Nistor a primit două galbene. Nu-l înțeleg pe arbitru. Este imposibil să nu vezi un astfel de penalty. Și asistenții te pot ajuta”, a răbufnit antrenorul lui Dinamo.

  • 8 este locul ocupat de Dinamo
  • 80 de euro costă un bilet dus Bucureşti-Suceava cu avionul

 

ADVERTISEMENT