Fotbal intern

Dinamo, remiză cu nou promovata Chindia Târgoviște într-un meci amical! Marcatorii și ce echipă a folosit Neagoe

10.07.2019 | 14:22
Dinamo remiza cu nou promovata Chindia Targoviste intrun meci amical Marcatorii si ce echipa a folosit Neagoe

Echipa Dinamo București a remizat cu nou promovata Chindia Târgoviște, scor 2-2, într-un meci amical disputat miercuri dimineață la baza de pregătire de la Săftica. Ambele formații se pregătesc pentru startul noului sezon al Ligii 1, care va avea loc în acest weekend. ”Câinii” urmând să debuteze luni, 15 iulie, de la ora 21.00, în deplasare cu FC Viitorul, în timp ce trupa lui Viorel Moldovan va juca în aceeași zi, de la ora 18:00, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.

Dinamo, remiză cu nou promovata Chindia Târgoviște într-un meci amical

Înainte de debutul noii stagiuni din Liga 1, Dinamo a jucat un meci amical cu nou promovata Chinidia Târgoviște, cele două formații remizând 2-2. ”Câinii” au deschis scorul în minutul 9 prin Dan Nistor dintr-un penalty obținut de Andreas Mihaiu. Elevii lui Viorel Moldovan au întors rezultatul prin reușitele lui Mihai Leca 40 și Filip Mitrovic 65, dar dinamoviștii au restabilit egalitatea prin italianul Mattia Montini, în minutul 70.

Chindia Târgoviște a beneficiat și ea de un penalty în minutul 29, dar portarul Cătălin Straton a apărat execuția lui Mihai Voduț. Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, a primit și o veste mai puțin bună la această întâlnirea amicală, după ce căpitanul Dan Nistor s-a accidentat în prima repriză și a fost înlocuit de Robert Moldoveanu. Rămâne de văzut cât de gravă este accidentarea internaționalului român și dacă va fi apt pentru debutul Ligii 1.

Imagini de la meciul amical Dinamo – Chindia Târgoviște 2-2

Formulele de echipă folosite de Neagoe

În prima repriză, Eugen Neagoe a folosit următoarea formulă de echipă: Straton – Moura, Klimavicius, Bejan, R. Grigore – Mrzljak, Bru – Sorescu, D. Nistor, Mihaiu – Montini. În partea a doua pentru dinamoviști au jucat: Piscitelli – Sorescu (G. Crețu 88), Klimavicius, D. Ciobotariu, R. Grigore – Mrzljak (D. Popa 64), Bru (I. Filip 64), Răuță – Moldoveanu, Perovic, Montini (A. Lazăr 76).

Dinamo București are un start de foc în actualul sezon al Ligii 1, urmând să joace în primele trei etape numai cu echipe care ne reprezintă în cupele europene: FC Viitorul (deplasare), Craiova (acasă) și CFR Cluj (deplasare). În această iarnă, ”câinii” s-au despărțit de majoritatea jucătorilor aduși la echipă de fostul tehnician Mircea Rednic, ultimii pe care oficialii dinamoviști încearcă să-i facă să plece fiind franții Reda și Nabil Jaadi, Mamoutou N’Diaye și Athanasios Papazoglou.