Sport

Dinamo, în continuare gazdă pe Arena Națională. Ofertă la bilete pentru meciul cu Poli Iași

Dinamo este în continuare gazdă pe Arena Națională și la meciul cu Poli Iași din SuperLiga. "Alb-roșii" au pus biletele pentru meci la vânzare.
17.10.2023 | 18:00
Dinamo in continuare gazda pe Arena Nationala Oferta la bilete pentru meciul cu Poli Iasi
Dinamo este în continuare gazdă pe Arena Națională și la meciul cu Poli Iași din SuperLiga. "Alb-roșii" au pus biletele pentru meci la vânzare.. Sursa Foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo va juca pe Arena Națională meciul cu Poli Iași din SuperLiga. “Câinii” au anunțat oficial vânzarea biletelor pentru duelul din etapa cu numărul 14 din campionat. Până atunci, formația de pe locul 15 va face deplasarea la Sibiu pentru duelul cu Hermannstadt.

Dinamo, în continuare gazdă pe Arena Națională

Primul duel al “câinilor” de pe stadionul echipei naționale din acest sezon a fost contra celor de la FCU Craiova. Meciul din etapa 9 contra oltenilor nu a fost un succes pentru dinamoviști. Aceștia au pierdut cu 0-1, iar fanii nu au umplut stadionul. Pentru Dinamo a urmat o nouă înfrângere, de data aceasta pe Arcul de Triumf, contra celor de la Farul Constanța, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Ulterior, elevii lui Ovidiu Burcă s-au reîntâlnit cu jucătorii lui Adrian Mititelu tot pe Arena Națională, de această dată în Cupa României Betano, scor 1-1. Pentru al doilea meci la rând, Dinamo a jucat pe stadionul echipei naționale în remiza din runda 12 a campionatului cu CFR Cluj, 1-1.

După acea partidă cu ardelenii, Dinamo continuă pe Arena Națională și în meciul cu Poli Iași din SuperLiga. Formația antrenată de Ovidiu Burcă speră la un rezultat pozitiv în cel de-al treilea meci consecutiv de pe stadionul echipei naționale. “Alb-roșii” au pus în vânzare biletele pentru următorul meci de acasă.

ADVERTISEMENT

Ofertă la bilete pentru meciul cu Poli Iași

Dinamo a făcut un anunț despre vânzarea biletelor pe pagina oficială de Facebook. Persoanele cu dizabilități vor putea intra gratuit, la fel și suporterii sub 7 ani, însă, alături de un adult cu bilet valabil. Totodată, elevii, studenții și pensionarii au o ofertă la bilete de 30%.

Dinamoviștii susțin că biletele pot fi achiziționate atât online, dar și fizic. Aceștia au afișat și costurile pentru fiecare tip de bilet, dar și un link de unde acesta pot fi achiziționate, alături de mai multe detalii cu locațiile de unde se mai pot cumpăra biletele. De asemenea, programul pentru casele de bilete de lângă Arena Națională este următorul:

ADVERTISEMENT
• Joi: 16:00 – 20:00 (Bd. Pierre de Coubertin)
• Vineri: 16:00 – 21:30 (Bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

“Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 18.30. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei”, au mai scris cei de la Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

Dueluri de foc pentru Dinamo

Dinamo o va întâlni pe Hermannstadt în duelul din etapa cu numărul 13, pe 21 octombrie, de la ora 17:00. “Câinii” sunt pe locul 15 în campionat, cu doar 9 puncte după primele 12 meciuri. La Sibiu, elevii lui Ovidiu Burcă vor avea un duel foarte greu, cu o echipă a lui Marius Măldărășanu care nu a mai pierdut de 10 partide în campionat și cupă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Poli Iași este cu două poziții mai sus de Dinamo și are cu 2 puncte mai mult, “alb-roșii” vor întâlni o formație care a pus mari probleme celor de la Rapid, după un 3-2 pe Giulești. Ieșenii au 2 victorii, 2 egali și 1 înfrângere în ultimele 5 dueluri, iar jocul formației lui Leo Grozavu crește succesiv de la meci la meci.

ADVERTISEMENT
Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2,37 este cota pentru „total goluri: peste 2.5” la meciul Hermannstadt - Dinamo