Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo e în pericol de retrogradare? Răspuns dur al lui Florentin Petre

Fostul mare fotbalist al lui Dinamo, Florentin Petre, crede că echipa din Ștefan cel Mare are toate șansele să retrogradeze din SuperLiga în acest sezon.
17.10.2023 | 14:45
Dinamo e in pericol de retrogradare Raspuns dur al lui Florentin Petre
Dinamo e în pericol de retrogradare? Răspuns dur al lui Florentin Petre. Foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

Florentin Petre crede că antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, e ”speriat” și pare depășit de situația în care a ajuns acum clubul. „Depășit nu știu dacă e, îl văd speriat. Când intri în vestiar nu mai ai mamă, nu mai ai tată. Iar ideile care-ți vin, știu ce înseamnă vestiarul ăla, știa ce înseamnă mentalitatea asta. Am jucat acolo atâția ani de zile, s-a dezvoltat cu noi, trebuie să mai fie și ajutat”, a subliniat Petre.

Dinamo e în pericol de retrogradare?

Întrebarea lui Horia Ivanovici, moderatorul Fanatik SuperLiga, a venit natural: „Crezi că Dinamo poate să retrogradeze? Există pericolul ăsta, dacă nu se mai întăresc?”. Din păcate pentru fanii dinamoviști care încă mai speră, Florentin Petre nu le dă nicio șansă ”câinilor roșii” în a evita retrogradarea, cel puțin nu în situația actuală.

ADVERTISEMENT

„Orice se poate întâmpla, atât timp cât nu ai rezultat. Dacă nu aduc jucători, un ax central, eu știu, le trebuie cel puțin 6-7 jucători, peste nivelul care-l au. Altfel n-au nicio șansă”, a transmis Petre, moment în care în discuție a intervenit Robert Niță: ”Dar n-au bani, cu ce-i aduce pe ăștia 6?”.

Concluzia a tras-o tot Florentin Petre, iar situația nu e roz pentru dinamoviști. „Văd fel și fel de oameni care se dau dinamoviști și nu fac nimic. În momentul în care lași un brand ca acest club să se afunde și nu te zbați, nu investești, ca să-i aduci pe linia de plutire. Mai bine nu mergi acolo.

ADVERTISEMENT

Uite ce se întâmplă, au ajuns acolo și? Au făcut cum am pățit eu cu Brăila, am promovat în Liga a 2-a și când m-am trezit cu 100.000 de euro am plecat mai departe că să fac? Când nu ai bani, tu ca antrenor nu poți să-li valorifici calitățile, nu ai unde să crești, dacă nu se investesc bani”, a concluzionat Florentin Petre.

Florentin Petre, cel mai nou transfer al Fanatik SuperLiga

Florentin Petre este cel mai nou transfer al Fanatik SuperLiga, fostul căpitan de la Dinamo fiind noul analist al emisiunii noastre. Fostul mare fotbalist al ”câinilor roșii” promite să jongleze cu frazele în platou, la fel de bine cum o făcea cu mingea atunci când era pe teren. Florentin Petre este un adevărat simbol pentru Dinamo, club la care a evoluat între 1994 și 2006.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre se laudă cu 54 de selecții pentru echipa națională în perioada 1998 și 2009, reușind totodată 6 goluri în tricoul ”tricolor”. A jucat, de asemenea, la două turnee finale: Euro 2000 și Euro 2008, performanță cu care nu se pot lăuda prea mulți fotbaliști români. Așadar, nu ratați Fanatik Superliga, pentru că nu știți ce pierdeți!

Fanatik SuperLiga, emisiunea realizată și moderată de Horia Ivanovici se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Trebuie să țineți minte neapărat! Emisiunea Fanatik SuperLiga se poate vedea live doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera Fanatik SuperLiga este disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (trebuie să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (trebuie să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik (trebuie să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Dinamo, în pericol de retrogradare?

ADVERTISEMENT