Fotbal intern

DINAMO. “Familia nu-l mai lasă pe Dorin la echipă” Reacţia jucătorului

UPDATE, ORA 12:54 / DINAMO. Dorin Rotariu a declarat că se simte foarte bine la formaţia din “Ştefan cel Mare”, cu care îşi doreşte să cîştige un trofeu la finalul sezonului. Mijlocaşul...
29.11.2016 | 12:54
DINAMO Familia nul mai lasa pe Dorin la echipa Reactia jucatorului
ADVERTISEMENT

UPDATE, ORA 12:54 / DINAMO. Dorin Rotariu a declarat că se simte foarte bine la formaţia din “Ştefan cel Mare”, cu care îşi doreşte să cîştige un trofeu la finalul sezonului. Mijlocaşul este optimist că Dinamo poate învinge pe Steaua în derby de România.

“Sînt încrezător, avem nevoie de victorie. Sîntem la Dinamo, ştim care sînt aşteptările. Sper ca victoria cu Voluntari să nu fie întîmplătoare şi să continuăm pe aceeaşi linie. Am discutat cu Mutu şi Dănciulescu. Vreau doar să îmi văd de fotbal. Mă bucur că mă aflu la Dinamo, un club cu cea mai frumoasă galerie. Îmi doresc să cîştigăm un trofeu la finalul sezonului”, a spus Rotariu.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE“Nici un antrenor nu e nebun să nu bage în primul 11 un jucător în formă. Este total fals că n-are parte de susţinerea clubului. Cred că în ultimii ani a jucat titular de foarte multe ori, acum a fost o perioadă mai slabă pentru el. A jucat meci de meci în rest. El a avut un mic conflict cu galeria cînd a semnat cu Anamaria Prodan, însă noi l-am susţinut, chiar eu, personal, am încercat să-i împac pe suporteri.

ADVERTISEMENT

Trebuie să înţeleagă că este un jucător foarte important pentru noi. Roti nu are curajul să spună ceea ce gîndeşte. Trebuie să ne spună direct dacă are vreo nemulţumire. Ştiu că a venit Iosif Rotariu la Săftica şi a discutat cu Andone, dar nu ştiu despre ce. pProbabil despre situaţia lui Dorin”, a spus Ionel Dănciulescu vizavi de interviul EXCLUSIV oferit de Iosif Rotariu pentru FANATIK.RO.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

Iosif Rotariu, fostul internaţional, a vorbit într-un interviu pentru FANATIK.RO despre situaţia în care a ajuns nepotul său Dorin Rotariu. Roti a dezvăluit că părinţii fotbalistului dinamovist s-au săturat să tot vadă cum fiul lor a ajuns să fie înjurat meci de meci de proprii suporteri şi nimeni din club nu face nimic să îl apere.

FANATIK.RO a dezvăluit oferta pe care Becali a făcut-o pentru dinamovist ( vezi detalii)

“Totul are o limită!”

Domnule Rotariu, urmează din nou un meci Dinamo-Steaua, ce aşteptări aveţi de la nepotul dumneavoastră?

ADVERTISEMENT

– În primul rînd vreau să îţi spun că nepotul meu va fi motivat sută la sută pentru meciul cu Steaua. Doreşte să le arate tutoror, dar tuturor, că este un fotbalist de mare valoare şi este păcat că a ajuns să fie tratat aşa de toată lumea. Cînd spun toată lumea mă refer la proprii suporteri, antrenori şi conducători.

Vă simt destul de supărat…

– Am toate motivele să fiu supărat, deoarece totul are o limită. Cumnata mea, mama lui Dorin, chiar a luat decizia să nu mai meargă pe stadion la nici un meci al lui Dinamo. Din cauza stresului a avut mari probleme de sănătate. S-a supărat teribil şi chiar s-a îmbolnăvit cînd a văzut că fiul ei este înjurat de proprii suporteri meci de meci. Şi nimeni nu face nimic. Fratele meu a fost prezent la Bucureşti, la meciul Dinamo- CFR Cluj şi chiar şi el s-a supărat foarte tare. Copilul său a fost înjurat în ultimul hal. Vă repet: totul are o limită!

“Nimeni din club nu îl apără. E inadmisibil!”

În condiţiile astea credeţi că un transfer la Steaua este mai indicat?

– Eu nu ştiu ce ofertă a făcut Gigi Becali. Dar la ora actuală, şi mai ales la situaţia în care a ajuns Dorin, eu cred că cel mai bine pentru toată lumea este ca el să se transfere la o altă echipă. Oricum familia nu mai vrea să îl lase la Dinamo! Nimeni din club nu iese să îl apere pe Dorin. Nu ştiu cine ar trebui să îl apere. Mutu, patronul, Andone, Dănciulescu, dar văd că nu iese nimeni. Mai mult, specialiştii ăştia din fotbal, care sînt şi apropiaţi ai lui Dinamo, dau în Dorin fără nicio reţinere. Dacă suporterii îl înjură continuu de vreo doi ani, iar acum şi oamenii apropiaţi ai lui Dinamo dau în el, ce rost mai are să rămînă? L-au făcut praf şi după meciul naţionalei cu Rusia, nu se mai poate aşa. Nu vreau să dau nume că se ştiu cei care îi tot poartă sîmbetele lui Dorin.

FANATIK.RO a dezvăluit oferta pe care Becali a făcut-o pentru dinamovist ( vezi detalii)

“Declaraţiile lui Gigi s-ar putea întoarce împotriva Stelei!”

Nu credeţi că declaraţiile lui Gigi Becali îi fac rău lui Dorin înainte de Dinamo-Steaua?

Nu. El este un fotbalist valoros şi e normal ca Gigi Becali să se intereseze de el. Dînsul a adus la Steaua în ultimul timp cam toţi fotbaliştii de valoare din Liga I! Pe Dorin o să îl ambiţioneze să joace şi mai bine pentru Dinamo într-un derby cu Steaua, iar declaraţiile astea s-ar putea să se întoarcă împotriva Stelei. El vrea să le demonstreze tuturor că nu merită statutul de rezervă. Simt că o să facă un meci mare împotriva steliştilor. El este urmărit de mai multe formaţii, iar familia sa crede că e mai bine ca el să fie lăsat să plece la o altă echipă pentru o ofertă bună. Nu o să mai deranjeze pe nimeni, iar lucrurile vor reveni la normal.

“Ando ştie că pe Dorin îl doare că e rezervă”

Dumneavoastă aţi vorbit cu Dorin despre această situaţie?

– Da! I-am spus să se concentreze doar la ce are el de făcut. După părerea mea, chiar şi în condiţiile astea, cu statut de rezervă, el este în creştere faţă de anul trecut. Am fost la Bucureşti şi am discutat cu fratele meu, dar şi cu cumnata mea, ca să îi liniştesc. Am stat o săptămînă la Bucureşti. Ei sînt foarte supăraţi că Dorin a ajuns să fie înjurat non-stop de proprii suporteri.

La meciul cu FC Voluntari, Dorin a fost jucătorul care a adus toate cele trei puncte lui Dinamo. Credeţi că va fi titular cu Steaua?

Asta o ştie doar Andone. Sînt sigur că Ando ştie că pe Dorin îl doare că este rezervă, dar pînă la urmă el este omul care decide cine intră titular şi cine stă rezervă. Andone răspunde de rezultate.

16 meciuri şi 6 goluri este bilanţul lui Rotariu la Dinamo în acest campionat

ADVERTISEMENT