Sport

Dinamo, victorie de senzație într-un amical. A bătut cu 7-0 o divizionară secundă

Pentru a profita de pauza competițională, Dinamo a decis să joace un meci amical în baza de la Săftica.
09.09.2023 | 17:22
Dinamo victorie de senzatie intrun amical A batut cu 70 o divizionara secunda
Dinamo s-a impus cu 7-0 în amicalul cu CS Tunari. Foto: sportpictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a făcut senzație într-un amical jucat la Săftica, în pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale. Elevii lui Ovidiu Burcă au înscris de șapte ori în poarta unei divizionare secunde.

Victorie de senzație într-un amical pentru Dinamo

Dinamo a jucat un meci amical cu CS Tunari, la Săftica. Divizionara secundă a fost distrusă de elevii lui Ovidiu Burcă, după un meci ce a avut două reprize de 60 de minute.

ADVERTISEMENT

Dinamo s-a impus cu 7-0, după ce au deschis scorul în minutul 42, prin puștiul David Irimia. Politic, în minutul 52, Bani, 68, Goncalo, 72, Borcea 85, Țîră, 88 și Bordușanu, în minutul 108, au mai marcat pentru Dinamo.

Ovidiu Burcă a decis să îl titularizeze în poartă pe Răzvan Began, cel care a venit de la FC Botoșani, dar care nu apucase încă să joace la echipă. Așa a arătat echipa trimisă de Burcă în teren în prima repriză.: Began – Costin, Lucas, Bena, Homawoo, D. Irimia – Larrucea – Bani, Ilic, Politic – Abdallah.

ADVERTISEMENT

Brazilianul Lucas, de 31 de ani, a fost titular și a purtat banderola de căpitan, premieră la Dinamo. El nu a putut juca până acum din cauza problemelor cu altele sale, dar acum este gata să joace etapa viitoare, cu FCU Craiova.

La pauză, Ovidiu Burcă a schimbat toată echipa, intrând pe teren următorii: Dujmovic, I. Roșu, Gregorio, Țîră, Borcea – Bordușanu, Patriche, Giafer, Grigore, N. Roșu, Ghezali.

ADVERTISEMENT

Nou investitor la Dinamo

Cu o zi mai devreme, jucătorii lui Dinamo au primit o veste bună. Un nou investitor a venit alături de echipă: o companie din cadrul Renovatio. Nu este singurul acționar cu care discută câinii în prezent.

Nu am știut în ce mă bag, la momentul respectiv, nu a fost ușor, a fost bine, ambiția și determinarea a fost mare și a rămas la fel. Avem o structura de acționari formată dinainte de 4 septembrie, avem un nou acționar în cadrul clubul, e o companie din cadrul Renovatio, are 21,97% și care și-a asumat acest proiect, în curând vom putea să facem și completări la acest anunț, mai sunt acționari potențiali cu care discutăm în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Nu sunt probleme financiare, vă dau asigurări că vom implementa planul de restructurare, plățile vor fi făcute la timp. Am plătit în avans acțiunile către firma Lotus, toate plățile au fost făcute, l-am răscumpărat și pe domnul Florică, din motive de sănătate, a ales să facă un pas în spate. Îl așteptăm în continuare și cred ca va fi alături de noi, ca acționar deocamdată, nu.

Am făcut plățile către clubul Dinamo, se vor face în curând plățile pentru categoria bugetarii și salariații, lucrurile vor merge înainte, în așa fel încât, la finalul acestui an competițional, să nu mai fim în insolvență, să începem o viață cu adevărat normală. Nu a fost ușor, aș vrea să înțelegeți că încercăm să comunicăm mai mult, să îndeplinim promisiunile, nu e ușor să le faci decât în momentul în care le ai o probabilitate mare“, a spus Eugen Voicu, potrivit Radiodinamo1948.

  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1.83 este cota pentru ”GG” la meciul Dinamo – FCU Craiova.
ADVERTISEMENT