Sport

Dinamo revine pe Arena Naţională! Ce preţuri au biletele cu FC U Craiova

Dinamo va juca în premieră pe Arena Națională după revenirea în SuperLiga, conducătorii clubului anunțând că au fost puse în vânzare biletele pentru meciul cu FC U Craiova.
08.09.2023 | 18:39
Dinamo revine pe Arena Nationala Ce preturi au biletele cu FC U Craiova
Dinamo va juca în premieră pe Arena Națională după revenirea în SuperLiga, conducătorii clubului anunțând că au fost puse în vânzare biletele pentru meciul cu FC U Craiova. Sursă foto: fcdinamo.ro
ADVERTISEMENT

Ultima dată când echipa lui Ovidiu Burcă juca pe cel mai mare stadion al țării se întâmpla în urmă cu mai bine de trei luni, în victoria de la baraj cu FC Argeș, scor 6-1, care deschidea drumul către promovare.

Dinamo – FC U Craiova se va juca pe Arena Națională

Acum, Dinamo este pregătită să revină pe Arena Națională, acolo unde se va disputa partida cu FC U Craiova, din etapa a 9-a din SuperLiga, programată vineri, 15 septembrie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Cel mai ieftin tichet la această întâlnire va fi de 30 de lei la peluze, în timp ce cel mai scump va fi la VIP, 150 de lei. Tarifele complete ale biletelor sunt următoarele:

 • Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 30 lei
 • Tribuna 2 – categoria 1 (inel 1 + 2): 55 lei
 • Tribuna 2 – categoria 2 (inel 3): 45 lei
 • Tribuna I – categoria 1 (inel 2): 70 lei
 • Tribuna I – categoria 2 (inel 3): 60 lei
 • VIP I: 150 lei
 • VIP 2: 120 lei
ADVERTISEMENT

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după următorul program:

 • Miercuri: 12:00 – 20:00
 • Joi: 12:00 – 20:00
 • Vineri: 12:00 – 22:15

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate). Abonații vor intra la meci pe baza invitației primite pe e-mailul cu care au achiziționat abonamentul, beneficiind de un loc corespunzător celui de pe card.

ADVERTISEMENT

Toate informațiile despre accesul pe Arena Națională

”Family Zone-ul va fi amplasat la Tribuna 2, copiii sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 30% reducere în sectoarele specifice ale Tribunei a II-a.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro. Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 19.30”, se mai arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

În conferința de presă în care a fost prezentat un nou acționar la Dinamo, Andrei Nicolescu a vorbit despre faptul că se fac eforturi ca echipa să poată juca pe Arena Națională și astfel suporterii să aibă parte de cele mai bune condiții.

”Sper să mergem să semnăm pentru următorul meci procesul verbal pentru Arena Națională. Noi am făcut cereri și pentru celelalte meciuri. Vom vedea și în funcție de calendar, dar ne dorim ca suporterii lui Dinamo să aibă parte de cea mai bună experiență la meci, ceea ce înseamnă Arena Națională”, spunea Nicolescu.


 • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,83 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe” la meciul Dinamo – FC U Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: