Sport

Dinu Gheorghe, certat de o femeie pe stradă înainte de o întâlnire cu Belodedici: „Eu n-am furat ca tine, am muncit”

Dinu Gheorghe s-a aflat într-o situație cel puțin ciudată, când a fost certat de o femeie in plină stradă, chiar înaintea unei întâlniri cu Miodrag Belodedici.
27.04.2024 | 07:00
Dinu Gheorghe certat de o femeie pe strada inainte de o intalnire cu Belodedici Eu nam furat ca tine am muncit
Dinu Gheorghe, mustrat de o femeie într-o parcare din București / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dinu Gheorghe a fost pus în fața unei situații complet neașteptate. Cunoscut ca unul dintre cei mai influenți oameni ai fotbalului în trecut, acesta a avut o dispută cu o femeie într-o parcare din București.

Ceartă în parcare între o femeie și Dinu „Vama“

Cearta s-ar fi iscat într-o parcare din București, iar totul a fost surprins de fotoreporterii prezenți. Dinu Gheorghe ar fi parcat neregulamentar, ceea ce a atras furia unei femei, care i-a lansat acuze dure.

ADVERTISEMENT

Totul a fost surprins de fotoreporterii SpyNews, care l-au prins pe Dinu Gheorghe chiar când parca. Conform acestora, mășină lui Dinu Gheorghe ar fi blocat alte două autoturisme din respectiva parcare.

Văzând modul în care Dinu Gheorghe era pregătit să își lase mășină, o femeie de pe stradă a reacționat dur. După disputa verbală cu respectiva femeie, Dinu Gheorghe s-a văzut nevoit să își mute autoturismul într-un alt loc de parcare.

ADVERTISEMENT

”Vă cumpărați BMW, dar nu puteți să plătiți parcarea. Eu am trei facultăți, eu nu am furat ca tine, am muncit și muncesc încontinuu”, ar fi spus femeia în dialogul cu Dinu Gheorghe, conform sursei citate.

Dinu Gheorghe, întâlnire cu Miodrag Belodedici

Odată ce incidentul s-a încheiat, s-a îndreptat către o terasă din zonă. Acolo, fostul președinte s-a întâlnit cu prietenii săi, cu care a discutat fără a da semne că ar mai aștepta pe cineva să vină.

ADVERTISEMENT

Conform sursei, pentru câteva minute Dinu Gheorghe ar fi discutat cu un bărbat, înainte ca Miodrag Belodedici să apară. De asemenea, un băiat l-ar fi văzut pe fostul fotbalist, i-ar fi cerut un autograf și ar fi plecat, ca mai apoi să continue discuția cu Dinu Gheorghe.

Motivul plecării lui Costin Lazăr de la Rapid, chiar Dinu “Vamă”

Dinu Gheorghe este fostul președinte al Rapidului, care nu o duce prea bine in SuperLiga, dar și motivul pentru care Costin Lazăr spunea că e vinovat de plecarea sa. Costin Lazăr a spus că în calea prelungirii contractului au stat 50.000 de euro și Dinu „Vamă“.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt genul care atunci când nu mă mai simt dorit, plec. Eu așa sunt, dacă simt că nu mai e încredere în mine. Nu mă vei mai aprecia dacă nu ai încredere în mine, de ce să forțez lucrurile. De ce să rămâi unde nu ești iubit?“, a spus Costin Lazăr la emisiunea “Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Acuzații la adresa PRO TV. Fanii sunt revoltați din cauza deciziei
Acuzații la adresa PRO TV. Fanii sunt revoltați din cauza deciziei
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”