Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marius Șumudică e sigur pe el: „Cu 7 milioane băgați în transferuri, eu luam titlul! Făceam dream-team”

Marius Șumudică a discutat despre investițiile lui Dan Șucu de la Rapid, care au fost uriașe pentru nivelul SuperLigii, considerând că ar putea lua campionatul la pas.
22.04.2024 | 19:06
Marius Sumudica e sigur pe el Cu 7 milioane bagati in transferuri eu luam titlul Faceam dreamteam
Sumudica “LUAM TITLUL cu Rapid cu BUGET de 7 milioane pe TRANSFERURI cheltuiti de Dan Sucu”
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a avut alături la FANATIK SUPERLIGA pe Marius Șumudică, noul specialist al emisiunii. Emisiunea poate fi văzută live pe website lunea, marțea și vinerea de la 10:30.

„Dream-team“ cu Șumudică pe banca Rapidului

Marius Șumudică a discutat despre ce transferuri ar fi făcut la Rapid dacă ar fi avut bugetul actual. Antrenorul a oferit și câteva exemple de nume mari aduse de el la cluburile unde a antrenat, pentru sume infime.

ADVERTISEMENT

„Cu 7 milioane luam campionatul. Luam campionatul, făceam „dream-team“. Nu ai cum, iei jucători cu 500.000 liberi de contract. Eu am adus în Turcia liber de contract, care a fost căpitanul echipei naționale a Camerunului la Mondial, N’Koulou. A jucat la Watford, în Anglia multe meciuri, la Torino. 35 de mii pe luna, ce înseamnă asta, 400.000 de euro, fundaș central.

Markovic, căpitan de echipă la Partizan Belgrad pe vremuri. A jucat la Liverpool, la Trabzon, 29 de ani, jucător copt. Vrei să iei campionatul. Îi dai 200.000 la semnătură și 30-40.000 pe lună. Decât să dau să cumpăr 2-3 milioane și apoi să mă coste salariul 10.000..

ADVERTISEMENT

Nu pot să vorbesc despre Rapid. Eu spun ce aș fi făcut cu 7 milioane. Cu 7 milioane în trasferuri, nu că trebuia să termini în primele 3, trebuia să iei campionatul”, a spus Marius Șumudică în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Marius Șumudică, tentat de o ofertă a Rapidului

Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Gaziantep. Antrenorul a părăsit banca tehnică a turcilor în martie, iar de atunci n-a preluat nicio altă echipa, deși a avut oferte.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu pare tentat să îl aducă la Rapid pe Marius Șumudică, un idol al tribunelor din Giulești. Patronul Rapidului ia în calcul toate variantele după plecarea lui Bergodi. Cel puțin până în vară, Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi vor asigura interimatul.

În urmă cu o săptămână, presa a anunțat că Șumudică a refuzat cea mai mare oferta a carierei sale. Antrenorul român a refuzat o oferta din Arabia Saudită, de la Al Tai, pentru suma de 300.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică ar putea sosi de la vara în Giulești, unde ar putea începe un proiect cu obiectiv imediat titlul. Antrenorul pare încântat de ideea venirii în Giulești, dorit de suporteri răspicat.

„Cu 7 milioane băgați în transferuri, eu luam titlul! Făceam dream-team”

ADVERTISEMENT