Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinu nu-l iartă pe Iordănescu nici după 2-0 cu Kosovo. „Tu ne chinui de 2 ani”

România s-a impus în fața naționalei din Kosovo pe final de partidă. Cu un om în plus, tricolorii au reușit să deschidă scorul cu doar 10 minute înainte de finalul partidei, grație căpitanului Stanciu.
13.09.2023 | 12:01
Dinu nul iarta pe Iordanescu nici dupa 20 cu Kosovo Tu ne chinui de 2 ani
Cornel Dinu, NEIERTATOR cu Edi Iordanescu si dupa Romania – Kosovo 2-0. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Kosovo a fost la un pas să scoată un rezultat pozitiv la București în ciuda faptului că a jucat cu un om în minus mai bine de o repriză. Elevii lui Iordănescu au împins jocul spre poarta adversă și au reușit pe final să dea lovitura. S-a terminat 2-0 pentru România care speră în continuare la calificare.

România a reușit să învingă pe final de meci

“Domnule, am prins o secvență de la voi înainte să intru în emisie în care mi se pare că se vorbea de stil, de felul în care de fiecare dată trebuie să ne chinuim să câștigăm în ultimii doi ani de zile de când a venit Edi la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Am văzut că a avut o replică înainte la meciul celălalt, interesantă, un fel de parafrazare a lui Cioran. Cioran spunea că la Paris nenorocul e destinul nostru, despre români. Iar el spune că e destinul nostru să ne chinuim. Măi, Edi, nu e chiar destinul nostru.

În fotbal, tu ne chinui pe noi de vreo doi ani de zile, nu are nicio legătură cu destinul neamului românesc. Sigur că destinul este el, cum e el așa, și cu bune și cu rele, dar cel care ne chinui ești tu. Pentru că sunt multe lucruri de spus, nu am pierdut 5 jocuri în seria asta”, a declarat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu îl vede pe Iordănescu nepregătit

România ocupă locul secund în grupă cu 12 puncte în 6 partide. Tricolorii sunt la două lungimi în spatele liderului Elveția și la una singură în fața urmăritoarei Israel. Pentru echipa lui Iordănescu, urmează două partide decisive în economia calificării, cu Belarus și Andorra.

“Seria asta care aduce foarte mult cu cea din 2016 a tăticului, cu Grecia, cu Irlanda, cu Feroe, cu Ungaria și cu Finlanda. Și când nu am reușit să ne calificăm și era la fel de ușoară ca cea de acum. Plus că în 2016 aveam echipă mai bună decât de data asta.

ADVERTISEMENT

Dar din punctul acesta de vedere, am impresia că sunt niște combinații de percepții biblice în ce face el și o încercare de cinism la adresa foarte multor cunoscători de fotbal, ziariști, oameni din fotbal, oameni de sport. 

În primul rând este un cinism din partea lui plecând de la ideea, că, sigur că nu este pregătit pentru nivelul la care a ajuns și cum a ajuns. Și nu vreau să mai discut subiectul acesta. Îl știm cu toții. Dar este realmente un cinism. La nivelul acesta când învepi cu 4-5 jucători care nu sunt de acolo în termeni populari, ai mai probleme în câștigarea jocului”, a completat Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dinu il critica pe Iordanescu

 

ADVERTISEMENT