Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lupu „a văzut” că Stanciu ratează penalty înainte să execute. „Eram sigur!”

Nicolae Stanciu a fost luat la ochi după România - Kosovo 2-0. Deși a deschis scorul, căpitanul „tricolorilor” a ratat un nou penalty la echipa națională.
13.09.2023 | 11:31
Lupu a vazut ca Stanciu rateaza penalty inainte sa execute Eram sigur
Lupu „a văzut” că Stanciu ratează penalty înainte să execute. „Eram sigur!”. FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a fost luat în vizor de marele Dănuț Lupu. Fostul playmaker l-a criticat pe „decarul” naționalei României, care a ratat un penalty în victoria cu Kosovo, scor 2-0. Stanciu a ratat de la punctul cu var și în campania de calificare pentru World Cup 2018, în mandatul lui Christoph Daum.

Nicolae Stanciu, criticat pentru un nou penalty ratat la echipa națională: „Nici nu s-a uitat la portar”

Nicolae Stanciu a deblocat tabela de marcaj de pe Național Arena în România – Kosovo 2-0. Noul jucător de la Damac a înscris în minutul 84, nu înainte să rateze o lovitură de pedeapsă acordată în a doua repriză. Eroarea „decarului” a strânit criticile lui Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Dacă făceam egal aseară, vă dau cuvântul meu că plecau ăștia de la echipa națională dimineața de la stadion. De când s-a pus Stanciu să bată 11 metri, am zis că ratează, că dă jos, în stânga portarului.

De ce? Pentru că a dat fără elan și Stanciu nu are încă mobilitatea să o întoarcă din picior. Nici nu s-a uitat la portar. El a zis că dă acolo, acolo a dat. De cum a plecat, am zis că dă jos”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu e jidan?!”

Dacă Lupu a anticipat execuția proastă a lui Stanciu, Horia Ivanovici și Robert Niță au făcut haz de necazul căpitanului naționalei României. „Mie mi-a stat inima când am văzut că ratează Stanciu 11 metri. Zic, bă, nu se poate să avem destinul ăsta. Bă, nu se poate să le ratăm pe toate”, a adăugat Horia Ivanovici.

„Ratează Stanciu penalty și afli că Israel câștigă în minutul 90+3. Zici, bă, sunt cărțile făcute. Și Dumnezeu e cu ei”, a completat Robert Niță. „S-a dus și bulanul, am zis!”, s-a amuzat Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Ca să ne certe oamenii, care sunt fel de fel de înțelepți, Dumnezeu e jidan?!”, a fost ironia lui Niță. „Când am văzut că ratăm 11 metri și ăia marchează în minutul 90+3, am zis gata, s-a dus și bulanul familiei Iordănescu”, a conchis moderatorul celui mai tare talk-show sportiv din România.

Ca urmare a succesului cu Kosovo, România a rămas pe locul 2 în Grupa I a preliminariilor lui Euro 2024. Următoarele meciuri ale „tricolorilor” sunt pe 12 și pe 15 octombrie, cu Belarus (în deplasare), respectiv Andorra (acasă).

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30 FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Lupu „a văzut” că Stanciu ratează penalty înainte să execute. „Eram sigur!”

ADVERTISEMENT