Fotbal intern

Diogo Salomao și-a reziliat contractul cu Dinamo! A semnat cu echipa lui Daniel Isăilă

03.02.2019 | 10:06
Diogo Salomao sia reziliat contractul cu Dinamo A semnat cu echipa lui Daniel Isaila

Mijlocașul Diogo Salomao și-a reziliat oficial contractul cu echipa Dinamo București, anunțul fiind făcut pe site-ul oficial al ”câinilor”. Fotbalistul portughez va evolua din această iarnă la formația Al Hazm din Arabia Saudită, care este antrenată de fostul selecționer al naționalei de tineret a României, Daniel Isăilă.

”FC Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale cu mijlocașul portughez Diogo Ferreira Salomao. Clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește lui Diogo Salomao pentru evoluțiile în tricoul alb-roșu și îi transmite mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul ”câinilor”.

Diogo Salomao felicitat de coechipieri după golul marcat în meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaș
Diogo Salomao felicitat de coechipieri după golul marcat în meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaș

Diogo Salomao și-a reziliat contractul cu Dinamo

Portughezul Diogo Salomao a jucat 55 de meciuri la Dinamo în Liga 1 Betano înainte de a-și rezilia contractul. El a evoluat în cinci parte din Cupa României și două în preliminariile Europa League. Mijlocașul a marcat 15 goluri, nouă în sezonul precedent și șase în actuala stagiune din Liga 1 Betano.

În vârstă de 30 de ani, Diogo Salomao a venit liber de contract la Dinamo București în vara anului 2017. Anterior, el a mai jucat la formațiile Casa Pia, Real Massama, Sporting Lisabona, Deportivo La Coruna și Real Palma de Mallorca. El are și o selecție, în 2010, la echipa națională de tineret a Portugaliei.

Plecarea lui Diogo Salomao a fost anunțată sâmbătă în conferință de presă chiar de antrenorul Mircea Rednic, care a spus că fotbalistul se va transfera la echipa pregătită de Daniel Isăilă în Arabia Saudită, Al Hazm. FANATIK a aflat că portughezul va avea un salariu de 30.000 de dolari pe lună, iar Dinamo va încasa 200.000 de euro din acest transfer. În acest moment, Al Hazm se află pe locul 13 în clasamentul din Arabia Saudită. Această poziție duce la barajul pentru menținere/promovare în prima ligă.