News

Directorul ANM a dezvăluit la “Fan ROMÂNIA” când vom avea 25 de grade şi şanse de a scăpa natural de coronavirus! VIDEO

27.03.2020 | 22:02
Directorul ANM a dezvaluit la Fan ROMANIA cand vom avea 25 de grade si sanse de a scapa natural de coronavirus VIDEO
ADVERTISEMENT

Florinela Georgescu, directorul ANM, a dezvăluit, în direct la „Fan ROMÂNIA”, prognoza meteo pentru perioada următoare, factor important în lupta cu coronavirusul.

Directorul ANM, Florinela Georgescu, a dezvăluit la “Fan ROMÂNIA” când vom avea zile însorite cu 25 de grade

Temperaturi de 25 de grade putem avea doar în luna mai. Până atunci vor fi înregistrate temperaturi oscilante, cu perioade și perioade, dar nu cred că se vor ajunge la mai mult de 18 grade. Așteptăm o nouă încălzire spre sfârșitul săptămânii viitoare.

ADVERTISEMENT

Până la jumătatea lunii aprilie sunt de așteptat temperaturi de peste 20 de grade, dar nu este imposibil ca aceste temperaturi să fie doar în zonele de câmpie, o încălzire consistentă a vremii o putem aștepta în luna mai. Trebuie să urmărim și evoluția vremii și cunoașterea efectelor vremii bune asupra coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Este devreme să vorbim despre vară, dar primele semnale arată că vara această putem avea temperaturi foarte ridicate, dar și perioade de instabilitate atmosferică. Anul trecut, chiar dacă nu am avut temperaturi foarte foarte ridicate, dar au fost zile cu temperaturi de peste 35 de grade celsius. Nu este exclus ca aceste lucruri să se repete și în acest an.

LIVE Horia Ivanovici discuta ACUM cu Florinela Georgescu, diretor ANM. Cum va fi vremea in perioada urmatoare

Posted by Horia Ivanovici Oficial on Friday, March 27, 2020

Cum va fi vremea de Paşte. Anunţul ANM

“De Paște vom avea temperaturi normale pentru jumătatea lunii aprilie, poate cu peste 20 de grade în zilele cele mai calde, dar nu în toată țara. Normalul pentru luna aprilie sunt temperaturi între 14 grade și 22 de grade.

ADVERTISEMENT

În București s-a discutat despre faptul că poluarea a fost accentuată și am privit cu atenție dacă ar putea fi o influență din meteo. Se vede pe imaginile din satelit o pâclă asupra zonei de sud a țării, care ar putea fi cauzată de particule de praf venite dinspre Ialomița, Călărași sau chiar spre Marea Neagră sau mai spre est de Marea Neagră. Este secetă în această parte a țării, a bătut vântul foarte tare și a ridicat praful, mai degrabă decât să vorbim despre nor de praf din Asia.

Ar putea apărea lapovița sau chiar ninsoarea zilele viitoare, trecător am putea avea precipitații mixte și în zonele joase. Probabil că nu vor fi temperaturi mai mari de 11 grade pentru partea de sud a țării și 4 sau 6 grade în zonele de centru.”

ADVERTISEMENT