News

Directorul Loteriei Române, adevărul despre Stelian Ogică! De ce nu i s-a acceptat biletul și cum a jucat 100.000 de euro cu Dan Diaconescu

15.04.2019 | 12:22
Ce spune directorul general al Loteriei despre cazul Stelian Ogică

Loteria Română a trecut recent printr-o schimbare foarte importantă. Mai exact, una dintre instituțiile strategice ale Statului, a intrat, începând cu data de 11 aprilie 2019 în așa-numita eră „New Generation”, odată cu preluarea funcției de director general de către Alexandru Croitoru, tânărul de doar 32 de ani care în mai bine de 10 ani a parcurs drumul de la simplu ucenic, la un adevărat lider al companiei.

Ce spune noul director general al Loteriei despre scandalul cu Stelian Ogică

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Fanatik, Alexandru Croitorul, noul director general al Loteriei Române a vorbit deschis, printre altele, despre unul dintre cele mai controversate cazuri din istoria instituției, scandalul care l-a avut în centru pe Stelian Ogică.

Acum 7-8 luni, nu mai ştiu exact, la emisiunea lui Dan Capatos a reapărut acest subiect al lui Ogică. Eu am spus-o atunci, o spun şi acum: pentru Loteria Română este caz închis! Vreau ca mesajul să fie foarte clar. Când un jucător la Loto spune că a câştigat un milion, cinci milioane, zece milioane de euro, el trebuie să vină cu biletul în original la sediul Loteriei. Dacă nu vine cu biletul original, ci o copie, nimeni nu va putea să îi acorde premiul. Ogică, la un moment dat, a venit cu o pretinsă copie. Orice se poate fabrica în ziua de azi” , a declarat Alexandru Croitoru.

Alexandru Croitoru este noul director general al Loteriei Române
Alexandru Croitoru este noul director general al Loteriei Române

Alexandru Croitoriu anunță extrageri Loto duble de Paște

De asemenea, directorul general al Loteriei Române anunță că instituția pe care o conduce pregătește o serie de surprize pentru jucători. Cu ocazia sărbătorilor pascale, vor fi organizate extrageri duble, cu premii speciale.

Vom avea extragere dublă: vor fi două trageri 6/49, două trageri Joker şi două 5/40. Sloganul campaniei este că poţi juca la două trageri cu un singur bilet. Premiile vor creşte. Dacă acum la 6/49 premiul e 3,7 milioane de euro, atunci sigur va depăşi 4 milioane de euro. La Joker, dacă acum e 1,7 milioane de euro, atunci va trece de 2 milioane de euro. Premiile totale sunt de peste 6 milioane de euro în ziua aceea. Repet peste 6 milioane de euro! Atât poate câştiga cineva. Sunt sume colosale dacă raportezi la România. Cu 10 lei, cât va costa minimum, poţi câştiga 6 milioane de euro! Wow, nu?!” , a mai spus Alexandru Croitoru.