Fotbal international

Discursul lui Deschamps în pauza finalei CM 2018! ”Aruncați mingea cum puteți”. Video

18.07.2018 | 23:48
Discursul lui Deschamps in pauza finalei CM 2018 Aruncati mingea cum puteti Video

Selecționerul echipei naționale a Franței, Didier Deschamps, a avut un discurs halucinant în pauza finalei Campionatului Mondial 2018, moment în care elevii săi se aflau în avantaj, scor 2-1, în fața reprezentativei Croației.

”Ascultați-mă! Ați văzut că își folosesc coatele în toate duelurile. Ce fac ei? Caută diagonale din când în când și toate mingile merg spre Mandzukic, care are rol de pivot. Trebuie să aveți grijă la el. El poate câștiga duelurile, dar trebuie să nu fim statici”, a spus selecționerul Franței în vestiar.

Selecționerul echipei naționale a Franței, Didier Deschamps, a avut un discurs halucinant în pauza meciului cu reprezentativa Croației, din finala CM 2018
Selecționerul echipei naționale a Franței, Didier Deschamps, a avut un discurs halucinant în pauza meciului cu reprezentativa Croației, din finala CM 2018

Discursul lui Deschamps în pauza finalei CM 2018: ”Cum aveți mingea, bum, o aruncați în față”

”Nu vă complicați! Sunt agresivi, ați văzut ce energie au. Jucați cât mai simplu posibil. Când aveți mingea și un adversar vă ia în primire, mereu mai vine cineva la dublaj. Aruncați mingea cum puteți, lui Kylian, lui Antoine. Mai avem 45 de minute, știți ce urmează. Calmați-vă. Cum aveți mingea, bum, o aruncați în față”, este discursul incredibil ținut de Deschamps în pauza finalei CM 2018.

Reprezentativa Franţei a câştigat Campionatul Mondial pentru a doua oară în istoria sa, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei.

Didier Deschamps a avut parte de o baie de şampanie chiar la conferinţa de presă după victoria cu 4-2 din finala Campionatului Mondial 2018 împotriva Croaţiei. Tehnicianul de 49 de ani a fost surprins de mai mulţi jucători în momentul în care stătea de vorba cu jurnaliştii prezenţi în sala de conferinţă.

Tags: