News

Divele politicii românești! Cele mai sexy reprezentante ale partidelor, implicate în scandaluri uriașe de corupție

26.08.2020 | 11:57
Divele politicii românești au și multe probleme de corupție. Sursa foto - colaj hepta.ro
ADVERTISEMENT

Divele politicii românești nu au ezitat și au luat fața reflectoarelor de fiecare dată când au avut ocazia. Indiferent că vorbim de reprezentante ale PSD, PNL sau oricare altă grupare politică, femeile au urcat treaptă cu treaptă în România și au ajuns să ocupe funcții importante.

Atente la capitolul imagine, acestea au punctat serios în revistele de specialitate și au arătat că politica poate să aibă și o altă față. Nu toate au scăpat basma curată și multe dintre ele au făcut coadă de-a lungul timpului pe holurile Direcției Naționale Anticorupție.

ADVERTISEMENT

Implicate în scandaluri uriașe de corupție, ba chiar căutate prin Interpol, femeile din politica românească au reușit, totuși, să-și păstreze imaginea provocatoare.

Divele politicii românești, implicate în scandaluri de corupție!

Fără doar și poate, topul este deschis de Elena Udrea, fostul ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale, membră pe vremuri a Partidului Democrat Liberal, dar și cea care a stârnit imaginația multor bărbați.

ADVERTISEMENT

Fără să-i pese de gura lumii, Elena Udrea s-a afișat mereu în ținute vestimentare care i-au pus în valoarea trupul bine lucrat. De altfel, „blonda lui Băsescu”, așa cum a fost poreclită, nu a trecut niciodată neobservată. Și-a căpătat renumele de cea mai controversată femeie din politica românească și a ajuns pe prima pagină a ziarelor după Dosarul Gala Bute.

Cum a fugit blonda lui Băsescu tocmai în Costa Rica

Elena Udrea a fugit în Costa Rica cu puțin timp înainte să fie condamnată definitiv la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În baza aceleiași sentințe, ICCJ a decis că Elena Udrea trebuie să plătească cei 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile, către Autoritatea Naţională pentru Turism. Exact aceeași sumă de bani pe care MDRT a cheltuit-o în Gala Bute.

ADVERTISEMENT

A fost arestată preventiv pe 4 octombrie 2018, în urma unei cereri de extrădare a Interpol, și a rămas închisă până pe 20 decembrie, când a fost eliberată după ce ICCJ a decis suspendarea executării pedepsei în cazul său. Acum a revenit în țară unde încearcă să-și dovedească nevinovăția.

EBA, bruneta fostului președinte

Rămânem la Traian Băsescu și pentru că în colimator a intrat fiica acestuia, Elena. Poreclită EBA, mezina fostului șef de stat a renunţat la o carieră promițătoare de model pentru a-i călca pe urme tatălui ei. A intrat în istorie prin câteva declarații care au făcut înconjurul țării și mai degrabă s-a făcut de râs în politică.

ADVERTISEMENT

La frumusețe, lucrurile au stat total diferit. Elena Băsescu a fost de nenumărate ori pe prima pagină a ziarelor și fotografiile cu fata președintelui au reprezentat un „must have” pentru orice redacție. Presa internațională a scris despre ea că este o Paris Hilton a României, dar Elena Băsescu s-a plictisit în cele din urmă de politică și a părăsit domeniul. A făcut-o fără să fie implicată în scandaluri de corupție.

O „Miss” pentru Camera Deputaților

Dacă ați uitat, FANATIK vă readuce aminte că la conducerea Camerei Deputaților s-a aflat și o fostă Miss România. Roberta Anastase a cucerit acest titul în 1994 și avea să devină și prima femeie din România preşedinte peste toți deputații.

Ajunsă al treilea om din stat, Roberta Anastase a fost o preferată a blitzurilor. Fotoreporterii s-au înghesuit pentru o imagine aparte cu Anastase. Nu a scăpat nici ea de scandaluri -social-democratii au reclamat-o la Parchet pe Roberta Anastase pentru abuz în serviciu, fals și uz de fals, în cazul votului dat la legea pensiilor.

Plenul Camerei avea să respingă în cele din urmă cererea PSD-ului privind înființarea comisiei parlamentare de anchetă în legătură cu modul în care a fost dat votul la Legea pensiilor în sedința condusă atunci de Roberta Anastase.

Lia Olguța, reprezentanta PSD-ului

Lia Olguţa Vasilescu, membră a Partidului Social Democrat a fost, la un moment dat, cea mai tânără senatoare. A intrat în politică alături de Vadim, a trecut în corabia social democrației la îndemnul lui Geoană și a devenit încet, dar sigur, o apariţie remarcabilă în politica autohtonă.

A deținut funcția de ministru al Muncii și Justiției Sociale în cadrul Guvernului Dăncilă, dar a rămas pe afară după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat-o pentru funcția de ministru al Transporturilor. Cu o apariție incitantă de fiecare dată, Lia Olguța Vasilescu vrea să redevină acum primar al Craiovei.

O prezență fierbinte la fiecare apariție TV, Lia Olguța a devenit cunoscută pentru stilul nonconformist și felul în care își atacă adversarii din politică.

Ponta nu lipsește din top

Vorbim, bineînțeles, de europarlamentarul Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, fostul premier al României și actual lider al formațiunii Pro România. Daciana și-a păstrat o silueta de invidiat, fiind nu de puţine ori menţionată în topurile celor mai provocatoare politiciene din lume.

Este membră a Comisiei de mediu, sănătate publică şi siguranţă alimentară, în Parlamentul European şi susţine cu fiecare ocazie ideea unei alimentaţii sănătoase. S-a ținut departe de scandaluri, dar a făcut furori în cadrul show-ului „Dansez pentru tine”, de la Pro TV,  în care a dansat pentru o cauză nobilă alături de partenerul ei, Victor.

Liberalele, asalt în topul celor mai frumoase reprezentante

Alina Gorghiu a intrat în Parlament la o vârstă destul de fragedă și a ajuns chiar să conducă Partidul Național Liberal. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din politică și relaţiile amoroase ale fostei avocate n-au scăpat deloc mediatizării.

Vă readucem aminte că, despre Alina Gorghiu s-a spus că a avut o relație cu fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu, după ce acesta a divorţat. De asemenea, ea a mai avut o logodnă cu fostul ministru al relaţiei cu Parlamentul Mihai Voicu.

Un om cu forță în actuala guvernare, vicepreşedintele Partidului Național Liberal, Raluca Turcan este considerată una dintre cele mai elegante prezenţe în Parlamentul României. Aspectul său fizic de invidiat a făcut ca aceasta să fie prezentă şi pe podiumurile de modă, în cadrul Bucharest Fashion Week.

Selfie-ul care a scris istorie

Deputata PSD, Andreea Cosma, și-a făcut un selfie cu protestul celor de la USR si PNL în Parlament și a intrat direct în istoria României. I s-a spus „deputata provocatoare”, dar de numele ei sunt legate mai multe acuze.

În ciuda frumuseții, Cosma a fost inculpată pentru infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu, faptă care ar fi fost comisă în calitate de notar. DNA a stabilit atunci un prejudiciu de 18 milioane de lei

ADVERTISEMENT