Life

Divorț cutremurător în showbiz! Se despart după doi ani de la nuntă. Vedeta ar avea deja un nou iubit

Divorț cutremurător în showbiz! Cei doi se despart după doar doi ani de la petrecerea de nuntă. Artista a fost cea care a depus actele.
19.09.2023 | 21:16
Divort cutremurator in showbiz Se despart dupa doi ani de la nunta Vedeta ar avea deja un nou iubit
Divorț cutremurător în showbiz! O cântăreața celebră se desparte de soț. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Divorț cutremurător în showbiz! Cei doi soți au decis să se separe la doi ani de la momentul în care s-au căsătorit. Ea este cea care a depus actele de divorț.

Divorț cutremurător în showbiz! O cântăreața celebră se desparte de soț

Ariana Grande și soțul ei divorțează la doi ani de la momentul în care s au căsătorit. Vedeta este cea care a depus actele de divorț despre care până în acest moment nu o să cunosc prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Cert este că Ariana Grande a depus luni o cerere de divorț în Los Angeles.  Despre motivul divorțului aceasta a spus în documente că este vorba despre „diferențe ireconciliabile” între cei doi soți, a spus o sursă conform CNN.

Deocamdată nu se știe nici cine va fi avocatul de divorț al lui Dalton Gomez. În schimb, avocatul specializat în dreptul familiei Laura Wasser o reprezintă pe Ariana Grande.

ADVERTISEMENT

Ariana Grande ar avea deja alt iubit

Informații despre posibila separare dintre cei doi au apărut încă din luna iulie. Dar cei doi  au decis să țină totul privat și să stabilească împreună toate detaliile acestui aranjament pentru a dizolva căsnicia. Sursele de peste Ocean mai spun și că decizia a fost una comună.

Cei doi au decis să mai aștepte “luându-și timpul împreună pentru a lucra încet-încet la detaliile acordului în privat.

ADVERTISEMENT

Au fost foarte grijulii și respectuoși unul față de celălalt în fiecare etapă a acestui proces.”, a spus o sursă pentru People.

Aceeași sursă mai descriere despărțirea dintre vedetă și soț drept una “amabilă și răbdătoare”. Conform sursei, atât Ariana Grande, cât și Dalton Gomez au “mers mai departe”.

ADVERTISEMENT

De altfel, despre cântăreața au apărut zvonuri încă din luna iulie și se spune că formează un cuplu cu Ethan Slater. Cei doi au filmat împreună pentru filmul Wicked, unde s-au apropiat.

ADVERTISEMENT