Life

Gestul făcut de Armin Nicoară după ce s-a spus că el ar fi motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan: ”Nu am voie să vorbesc”

Armin Nicoară vine cu noi dezvăluiri după ce s-a zvonit că el ar fi motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan.
24.01.2023 | 16:17
Gestul facut de Armin Nicoara dupa ce sa spus ca el ar fi motivul divortului dintre Georgiana Lobont si Rares Ciciovan Nu am voie sa vorbesc
Ce a decis Armin Nicoară după ce s-a spus că el ar fi motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vestea divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan a luat prin surprindere întreaga lume mondenă.

Ce spune Armin Nicoară despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Cei doi erau împreună încă din perioada liceului, iar despre divorț s-a aflat în momentul în care cuplul era într-o vacanță exotică. Ulterior, au apărut zvonuri conform cărora Armin Nicoară ar fi motivul separării dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Realitatea ar fi însă cu totul alta, iar asta o spune chiar el. Saxofonistul, care s-a reîntors recent în România, neagă că ar avea vreo legătură cu divorțul nașilor săi.

Pe de altă parte, el a preferat să nu dea prea multe explicații. Armin Nicoară dezvăluie că nu are voie să vorbească despre acest subiect, pentru că riscă să se certe cu nașa sa și mai mult de atât, recunoaște că nu este în măsură să își dea cu părerea față de separarea dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

”Vorbeam până acum dacă era ceva, dar nu pot să vorbesc deloc. Nu am voie să vorbesc despre subiect. În primul rând, mă cert cu nașa Georgiana și nu sunt în măsură.

Nu vreau să fie cu supărare, dar nu vreau să mă bag deloc.”, a declarat soțul Claudiei Puican, potrivit antenastars.ro.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă între Armin Nicoară și Claudia Puican

Pentru că mulți s-au întrebat dacă nu cumva căsnicia lui Armin Nicoară și Claudia Puican ar avea de suferit după zvonurile respective, iată că saxofonistul a venit cu precizări și în acest context.

El susține că își prețuiește soția mai mult ca oricând și că cei doi se înțeleg de minune. De asemenea, Armin Nicoară a început să se implice și mai mult, astfel că o ajută la curățenie și la alte treburi casnice.

ADVERTISEMENT

În același timp, saxofonistul a mai realizat că soția sa făcea destul de multe lucruri și că ar avea nevoie de o mână de ajutor, iar ceea ce face el poate fi considerat un adevărat gest de iubire.

“Da, suntem bine! Chiar acum mi-am dat seama că trebuie să o ajut în casă. Am început să strâng hainele, să le scot de la spălat. Fac toate cele (…).

Ea mă iubește foarte mult, eu o iubesc foarte mult și trebuie să îi arăt că o iubesc și să o ajut și eu cu treburile casnice, pentru că face foarte multe pentru mine.”, a mai spus Armin Nicoară, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT