Life

Divorț șoc în lumea mondenă! CRBL și Elena, soția lui, se despart! Care sunt motivele

Divorț șoc în lumea mondenă! Cântărețul CRBL și soția, Elena, au anunțat, pe Instagram, că se despart după ani buni de relație!
04.04.2024 | 12:23
Divort soc in lumea mondena CRBL si Elena sotia lui se despart Care sunt motivele
Divorț șoc: CRBL se desparte de soție. Foto: Instagram/ Monraj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Divorț șoc în lumea mondenă! CRBL și soția lui, Elena, au ajuns la concluzia că trebuie să se separe după ani buni de trăit împreună, cei doi având și o fetiță.

Divorț bombă: CRBL și soția se despart!

Artistul a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, în care apare cu frumoasa lui soție, cu care a participat recent în reality-show-ul Power Couple. Vestea dată de îndrăgitul artist i-a lăsat cu gura căscată pe toți.

ADVERTISEMENT

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună.

După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

ADVERTISEMENT

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.

Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile.Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, este mesajul transmis de CRBL și Elena pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Relația nu mai funcționa de ceva timp

Divorțul a fost anunțat, printre rânduri, de ceva vreme. Acum un an, invitat în podcastul lui Jorge, muzicianul a dat câteva detalii despre povestea de iubire pe care o trăia cu Elena, una care scârțâia.

„Noi avem discuții începând de la discuțiile de știri, de energii, de Covid, de război, sunt chestii reciproce. Ne batem în argumente, ajungem la tensiuni. Avem situația asta care se duce în situații foarte aprinse.

ADVERTISEMENT

La noi se cântă pe două voci, clar. Vezi că moldoveanca are glas, are brand. Ea e șefa la noi în casă. Ea poartă numele de scenă șefa. Eu așa o strig. Ea e șefa la bani.

Eu îi cer ei bani. Ea e administratorul la tot ce înseamnă treaba asta. Eu sunt pe ordine și ea e pe curățenie. Elena e perfecționista care dacă se apucă să facă în casă e impecabil, mai ceva ca în reclame”, a declarat CRBL despre căsnicia sa cu Elena, în podcastul lui Jorge.

CRBL a ajuns la divorț după 15 ani petrecuți împreună cu Elena, cu care o fată pe nume Alessia. Înainte de Elena, artistul fusese căsătorit timp de 7 ani cu o femeie pe nume Andreea.

ADVERTISEMENT