Sport

Daiana Anghel, câștigătoarea Power Couple, joacă în Champions League! S-a iubit cu cei mai grei fotbaliști din naționala României! Foto

Daiana Anghel, câștigătoarea concursului Power Couple, are un trecut amoros destul de controversat, ea având relații cu mai mulți fotbaliști din România
18.03.2024 | 17:01
Daiana Anghel, câștigătoarea Power Couple, joacă în Champions League!
ADVERTISEMENT

Daiana Anghel este câștigătoarea primului sezon Power Couple, alături de soțul ei Sorin Gonțea. Cei doi și-au testat limitele, trecând prin probe dificile, reușind până la urmă să ajungă primii la linia de finish.

Daiana Anghel, trecut amoros cu fotbaliștii naționalei

Frumoasa vedetă pare că a reușit într-un final să își găsească sufletul pereche, pe Chef Sorin Gonțea, după mai multe eșecuri în amor, unele fiind chiar cu fotbaliștii naționalei României de fotbal.

ADVERTISEMENT

În 2014, Traian Tămagă a acuzat-o pe fosta prezentatoare tv că l-ar fi înșelat cu Ciprian Marica, zvon diminuat repede la acea vreme datorită faptului că fostul atacant al naționalei avea să se căsătorească în perioada următoare.

Ciprian Marica nu este singurul fotbalist de care s-a zvonit că s-ar fi iubit cu Daiana Anghel. Pe lista vedetei se speculează că s-au mai aflat și Iulian Miu, Adrian Ropotan sau Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Un alt episod negativ pentru Daiana a avut loc cu două luni înainte de nuntă, când fostul ei logodnic s-a despărțit de ea când planurile evenimentul erau deja gata, Daiana cumpărându-și deja rochia de mireasă.

Cine este Daiana Anghel, câștigătoarea Power Couple

Pe lângă faptul că Daiana a reușit să câștige primul sezon de la Power Couple, vedeta nu este deloc străină de „lumina reflectoarelor”, ba chiar având o carieră în domeniul televiziunii în anii trecuți.

ADVERTISEMENT

Daiana a lucrat timp de 4 ani în televiziune, fiind prezentatoare de știri atât actuale cât și sportive la Kanal D, Sport.ro și alte televiziuni locale. La scurt timp după, ea a decis să se retragă din activitate pentru a se concentra pe cariera ei din mediul online și pentru a se dedica exclusiv familiei.

În prezent, Daiana este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din social media-ul românesc, ea fiind foarte activă pe toate rețelele de socializare, colaborând și cu un celebru brand care se ocupă cu produse de skin pe care ea le promovează contracost în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai regăseam în televiziune, adică simțeam că drumul meu în cariera respectivă cumva ajunsese la final și, în momentul în care nu mai îmi face plăcere să fac ceva fie că discutăm din punct de vedere al carierei sau al hobby-ului, consider că este bine să mă reorientez, pentru că în momentul în care ajungi să nu mai faci cu plăcere ceea ce faci, devine o corvoadă.

Și nu mai era pentru mine o plăcere în momentul respectiv și cumva cred că am avut nevoie de toți anii de televiziune să-mi ofere foarte multe cunoștințe pe o zonă de care ai nevoie și în domeniul de beauty, a declarat Daiana Anghel pentru wowbiz.ro

 

 

ADVERTISEMENT