Life

“Doamne, nu se poate să fie așa”. Gestul care a enervat-o pe Gabriela Cristea

Gestul care a scos-o din sărite pe Gabriela Cristea. Prezentatoarea a ajuns la capătul răbdării. Ce i s-a întâmplat? Totul a fost postat pe rețelele de socializare.
09.10.2023 | 19:00
Doamne nu se poate sa fie asa Gestul care a enervato pe Gabriela Cristea
De ce s-a enervat Gabriela Cristea. Sursa foto: captură video facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, supărată foc pe fetițele sale. Victoria și Iris și-au enervat mama după ce și-au înșirat aproape toate jucăriile prin casă. Văzând întreaga dezordine, Gabriela Cristea a răbufnit, momentul fiind postat pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea, enervată de gestul fetițelor sale. Victoria și Iris și-au împrăștiat jucăriile peste tot

”Doamne, nu se poate să fie așa!”, au fost cuvintele Gabrielei Cristea în momentul când a văzut cum jucăriile și alte lucruri de-ale fetițelor se aflau mai peste tot prin locuință. Nervoasă, le-a dus un coș celor mici, îndemnându-le să strângă ceea ce au lăsat în urma lor.

ADVERTISEMENT

Victoria și Iris s-au lăsat cu greu convinse de mama lor să facă ordine, dar tot au fost puse pe șotii. Observând și că se mobilizează mai greu, Gabriela Cristea a schimbat puțin foaia și a început să fie puțin mai dură cu ele. ”Toată lumea pune mâna și mă ajută să strângem toate astea!”, a mai punctat moderatoarea.

”Doamne, nu se poate să fie așa! Nu se poate! Uitați-vă la ele, continuă să se joace. Gata, schimbăm milităria! Fetelor, vreau să vă uitați la mine ce fac! Știți ce este aceasta, da? Un coș de gunoi. Am vorbit că nu mai lăsați astea întinse?

ADVERTISEMENT

Toate, de la cap la coadă (n. r. lucruri pe care le pune în coș), nu o să mai aveți nici măcar ghiozdane ca să mergeți la grădi. Toate merg la gunoi, ca să știți. Când o să vă treziți dimineața și o să vreți ghiozdan la școală sau la grădiniță, o să mă întorc și eu și o să mă joc cu păpușile mele. 

 V-am amenințat până acum, acum trec la treabă. Că nu se poate să vă las două ore să vă jucați, să faceți ce vreți voi și să arate casa în halul ăsta, de fiecare dată. Toată lumea pune mâna și mă ajută să strângem toate astea. Hai să vă văd, nu vă jucați. Acum strângeți. Sunt sigură că puteți să faceți toate lucrurile astea”, le-a spus Gabriela Cristea fiicelor sale, apare într-o postare pe facebook.

ADVERTISEMENT

Câți bani au investit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în jucăriile fiicelor

Iris și Victoria sunt două surori răsfățate de părinți, chiar dacă aceștia le mai ceartă când încalcă regulile casnice. Fetițele au parte de tot ceea ce-și doresc, inclusiv de jucării și haine scumpe. În cadrul unui interviu, Gabriela Cristea a mărturisit cât a cheltuit până acum cu jucăriile fetițelor.

Gabriela Cristea a dezvăluit pentru ego.ro că jucăriile Victoriei și ale lui Iris au costat-o pe ea și pe soțul său, până în prezent, ”cât un avans de 100.000 de euro pentru o mașină”, așadar iată o sumă foarte mare, aproape cât un apartament.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și-a adus fiicele pe lume după vârsta de 40 de ani. Asta deoarece a avut dificultăți în a rămâne însărcinată. A fost nevoită să urmeze tratamente pentru a putea deveni mamă. Dorința i s-a îndeplinit la 43 de ani, când a născut-o pe Victoria. Ulterior, la 45 de ani, a născut-o și pe Iris.

ADVERTISEMENT