Life

Gabriela Cristea, criticată dur de fani după ce a mers la cumpărături cu una dintre fiice. Câți bani a cheltuit

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani, după ce a mers la cumpărături cu una dintre fiicele ei. Câți bani a scos din portofel?
06.10.2023 | 17:26
Gabriela Cristea criticata dur de fani dupa ce a mers la cumparaturi cu una dintre fiice Cati bani a cheltuit
Gabriela Cristea este mamă a două fetițe. Sursa foto: captură video facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, aspru criticată de fani pe rețelele de socializare. Totul a pornit după ce prezentatoarea a postat un filmuleț, cu ea și una dintre fiice, în timp ce mergeau la cumpărături. Suma pe care a scos-o din portofel a stârnit revoltă în rândul oamenilor.

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani pentru banii pe care i-a cheltuit cu una dintre fiice

Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris, iar cu aceasta din urmă, care este și mezina familiei, a decis să meargă la cumpărături, în penultima zi din cursul săptămânii. Asta în condițiile în care Iris avea liber de la grădiniță și și-a dorit să se bucure de acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Astăzi Iris este liberă de la grădiniță, ce fericire, maximă fericire. Și pentru că suntem doar noi două acasă, o să avem o zi mamă-fiică”, a declarat Gabriela Cristea, într-un video de pe pagina personală de Facebook.

Înainte de a da fuga prin oraș, moderatoarea și mezina familiei s-au aranjat. Ulterior, de cum au pornit la drum și au ajuns la destinație, prima oprire a fost la un magazin de haine. Cea mică și-a achiziționat mai multe articole vestimentare, iar la final, mama sa a plătit 676 de lei.

ADVERTISEMENT

După vizita prin magazinul de haine, cele două s-au dus la supermarket, iar cumpărăturile s-au încheiat cu o porție de înghețată pentru Iris. Imediat la postare au apărut o mulțime de comentarii contra Gabrielei Cristea, venite din partea fanilor.

Fanii i-au reproșat Gabrielei Cristea că este mână largă și că nu-și învață fetițele să pună accent pe lucruri importante pentru educația lor și nu pe articolele vestimentare. De asemenea, unele mame au îndemnat-o pe Gabriela Cristea să-și lase fiicele să se descurce și singure.

ADVERTISEMENT

”Cărți nu-și doresc??? În ziua de azi, majoritatea copiilor știu să citească și să scrie de tipar, cu litere mari până la pregătitoare”/ ”Este destul de mare să se pieptene singură. E necesară doar supravegherea, părerea mea (mamă a două fete pe care le-a învățat să fie cât mai independente)”/ ”Te preocupă doar să le cumperi haine și jucării… bani aruncați….”/ ”Și răbdarea se învață! Dar copiilor trebuie să le reamintești, mereu, să aibă răbdare!”, sunt o parte dintre reacțiile fanilor la postarea prezentatoarei.

Gabriela Cristea a devenit mamă după vârsta de 40 de ani

Gabriela Cristea a devenit mamă destul de greu. După vârsta de 40 de ani și-a îndeplinit această dorință, pe care o avea de mai multă vreme, de altfel. Ca să rămână însărcinată, Gabriela Cristea a urmat tratamente specifice. La 43 de ani a adus pe lume primul copil.

ADVERTISEMENT

În 2017, prezentatoarea a reușit să-și strângă în brațe prima fetiță, pe nume Victoria. Doi ani mai târziu, în 2019, a născut și a doua fetiță, Iris. Acestea au rezultat în căsnicia pe care Gabriela Cristea o are în prezent cu artistul Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT