News

Cine sunt soții care au murit alături de fetițele lor în accidentul de la Frumușani. Filmul secundelor dinainte de accident!

Accident extrem de grav în Frumușani pe DN4 (București - Oltenița). Patru oameni și-au pierdut viața după ciocnirea violentă dintre două mașini, două victime fiind copii.
26.08.2022 | 10:09
Cine sunt sotii care au murit alaturi de fetitele lor in accidentul de la Frumusani Filmul secundelor dinainte de accident
O familie întreagă a murit într-o clipă, într-un accident la Frumușani. Sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT
26-08-2022
11:31

Au apărut înregistrări video cu momentele dinainte de accident

Filmul tragediei de la Frumușani a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în apropierea DN4, care era orientată fix către locul unde a avut loc impactul devastator.

Patru victime, soții și copii acestora, au murit pe loc în urma accidentului. Șoferul celuilalt automobil a decedat la spital, câteva ore mai târziu.

Poți vedea filmul accidentului aici

26-08-2022
09:45

Cine este familia care a murit în accidentul de la Frumușani

Diana și Vali sunt soții care au murit în impactul devastator petrecut ieri seară în apropiere de București. Vali, în vârstă de 44 de ani, conducea automobilul în care se afla și soția sa, Diana, de 27 de ani. De asemenea, pe bancheta din spate erau și fetițele celor doi, cu vârste de 6 și 11 ani.

Ei sunt soții care au murit în accidentul de la Frumușani. Sursa foto: antena3.ro.
Ei sunt soții care au murit în accidentul de la Frumușani. Sursa foto: antena3.ro.

Martorii spun că șoferul gonea cu o viteză considerabilă, acul vitezometrului fiind blocat la 220 km/h! Expertiza tehnică va clarifica, însă, care sunt vitezele cu care circulau cele două automobile în momentul impactului devastator.

Acul vitezometrului a rămas blocat la 220 km/h. Sursa foto: antena3.ro.
26-08-2022
07:09

Conform Antena 3, al doilea șofer implicat în accidentul de circulație a decedat cu puțin timp în urmă. Tragedia a fost raportată pe DN 4, chiar la limita județelor Călărași și Ilfov. Totul s-a întâmplat când unul dintre șoferi a decis să iasă din coloană și să intre în depășire.

Mașina în care se afla familia – tatăl de 44 de ani, mama de 27 de ani şi cele două fetițe de 6 şi 11 ani – circula cu 220 de km/h. De cealaltă parte, acul vitezometrului s-a blocat la 100 de km/h.

Din cauza acestor viteze, impactul a fost atât de violent încât mașina în care se aflau adulţii și copiii a fost proiectată peste stâlpul care indică intrarea în comuna Frumuşani.

Ulterior, autoturismul s-a rostogolit zeci de metri, de mai multe ori, iar motorul a fost găsit la 30 de metri distanţă. De asemenea, două roţi s-au desprins. Tatăl care se afla la volan a fost proiectat în afara maşinii. La fel s-a întâmplat cu fetița de 11 ani.

Potrivit TVR, accidentul a fost provocat din cauza unei depășiri neregulamentare pe linia continuă. Mașina celui care este vinovat de producerea accidentului a fost găsită răsturnată pe șosea.

Autoturismul în care se afla familia se deplasa dinspre Frumușani spre București.  Circulația a fost blocată mai mult de trei ore.

Doi copii precum și doi adulți au murit în urma acestui accident, în timp ce alte două persoane au fost grav rănite.

Accident cumplit lângă București, cu patru morți

Potrivit G4media, accidentul este urmare a depășirii neregulamentare, mașina intrată pe contrasens lovind din plin mașina care circula regulamentar, ambele având o viteză considerabilă.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Frumușani, județul Călărași, în apropiere de București, conform sursei citate. Ambele mașini au fost proiectate în afara drumului și traficul a fost oprit.

”Astăzi, 25 august, în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe Drumul Național 4, la limita cu județul Călărași, în care au fost implicate 2 autoturisme.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, a transmis IPJ Ilfov.

Una dintre persoanele rănite a avut nevoie de asistență medicală suplimentară și a fost transportată la spital. Cealaltă persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului și, deși în stare de șoc, este în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Poliția Română transmitea la ora 20:05 că ”pe DN4 București – Oltenița, în apropierea localității Postăvari, județul Călărași, a avut loc o coliziune între două autoturisme. Traficul rutier este blocat”. Circulația a fost reluată după aproximativ o oră.

În urmă cu trei ani, un alt tânăr murea violent pe drumurile din Călărași. Pe DN3, aproape de localitatea Belciugatele, două mașini s-au lovit, la fel, frontal. O persoană murea atunci și alte patru erau grav rănite, fiind nevoie de oprirea traficului preț de zeci de minute.

ADVERTISEMENT

Conform statisticilor sumbre, la fiecare 24 de ore în România mor cinci oameni în accidente rutiere. De altfel, din 30.000 de accidente în fiecare an în țara noastră, 2.000 de oameni mor pe drumuri. În aceste condiții nu e de mirare că siguranța rutieră plasează România pe ultimul loc în clasamentul lumii civilizate.

 

ADVERTISEMENT