Alegeri 2024

Clotilde Armand, despre incendiile din Sectorul 1. „Fostele administrații dădeau autorizații pe șpăgi și interese de partid”

Clotilde Armand cere verificări de la Urbanism despre incendiile din Sectorul 1. „Sunt zone unde s-a construit haotic, cu acceptul fostelor administrații”
30.04.2024 | 00:08
Clotilde Armand despre incendiile din Sectorul 1 Fostele administratii dadeau autorizatii pe spagi si interese de partid
Clotilde Armand spune că fostele administrații au autorizat construirea haotică în Sectorul 1 / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat că cerut verificări la departamentul de Urbanism referitoare la cele două incendii care au izbucnit luni, pe raza sectorului.

Clotilde Armand: „Sprijinim echipele de pompieri si ale Brigăzii Rutiere”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a afirmat, luni, că a cerut verificări din partea departamentului de Urbanism, despre cele două incendii care au izbucnit pe raza sectorului. Clotilde Armand a spus că echipaje ale Poliției Locale au fost trimise la incendiul din zona de nord a Capitalei.

ADVERTISEMENT

„Avem mai multe echipaje ale Poliție Locale în zona incendiului din nordul Capitalei, sprijinim echipele de pompieri si ale Brigăzii Rutiere. Persoanele care locuiesc în aproprierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgențe din cadrul DGASPC Sector 1- 0734.454.543”, a scris primarul pe pagina Facebook.

„S-a construit pe șpăgi și pe interese de partid”

Clotilde Armand a arătat că autospecialele pompierilor au avut dificultăți să intre pe străzile mai înguste, din cauza faptului că sunt zone unde au fost date autorizații de construcție din partea fostelor administrații „pe șpăgi și pe interese de partid”, astfel că s-a construit „haotic”.

ADVERTISEMENT

„Autospecialele de stingere cu apă și spumă au intrat mai greu pe străzile înguste pentru că sunt zone unde s-a construit haotic, cu acceptul fostelor administrații care dădeau autorizații de construire pe spăgi și pe interese de partid.

Am cerut verificări la departamentul de Urbanism privind cele două incendii care au avut loc astăzi în Sectorul 1, cine sunt proprietarii imobilelor afectate și ce avize au fost emise în aceste zone”, se arată în postarea primarului Sectorului 1.

ADVERTISEMENT

Potrivit IGSU, un incendiu a izbucnit pe strada Spicului din Sectorul 1, la o hală scoasă din uz. Un alt incendiu a avut loc la un imobil aflat în construcție, aflat pe strada Daniel Danielopolu, zeci de persoane fiind evacuate din blocul de lângă incendiu.

 

Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”