News

Doi frați vitregi s-au aruncat de la etajul 24. Vika și Vova se iubeau și trăiau în cuplu

Doi frați vitregi din Ucraina au decis să se sinucidă pentru că se iubeau și doreau să trăiască în cuplu, însă societatea nu a acceptat asta.
04.10.2023 | 23:43
Doi frati vitregi sau aruncat de la etajul 24 Vika si Vova se iubeau si traiau in cuplu
Doi frați vitregi s-au aruncat de la etajul 24. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fata în vârstă de 17 ani, alături de fratele de 18, au închiriat un apartament într-un bloc din Kiev pe 2 octombrie și s-au aruncat de la etajul 24. Mai mult, și-au transmis în direct sinuciderea, care a fost planificată din timp. Vika și Vova au fost crescuți într-o familia cu 10 copii din Berezan.

Doi frați vitregi s-au aruncat de la etajul 24

Se pare că cei doi se drogau și locuiau împreună în cuplu, în ciuda faptului că erau frați vitregi. “Locuiau într-o casă mare, unde fiecare dintre copii avea camera lui. Vova era atât de ciudat uneori, de curând se îmbrăca cu haine întunecate, largi. Și în urmă cu un an sau doi a început să folosească unele substanțe”, spune unul dintre vecini.

ADVERTISEMENT

Vika și-ar fi dorit să ajungă la facultate după ce termina clasa a XII-a și chiar a strâns bani pentru educație, însă acum 6 luni a început să se drogheze alături de Vova. Una dintre surorile celor doi sinucigași a comentat evenimentul pe Instagram și a mărturisit că cei doi ”nu erau morali”.

”Să nu mai vorbim deocamdată, o să explic totul mai târziu”, a scris ea pe Facebook, adăugând că momentan familia trece prin această tragedie și nu vrea să ofere mai multe detalii despre acest subiect. Înainte de a se sinucide se pare că cei doi frați s-au filmat în timp ce întrețineau relații intime, pentru ”a rămâne ceva bun în urmă”.

ADVERTISEMENT

“Noi doi… îmbrățișăm, adulmecăm, petrecem timp împreună. Mă bucur chiar că se întâmplă asta, că sunt cu Vova, și nu cu altcineva”, a transmis fata. Ulterior, după ce au dezvăluit că s-au drogat, cei doi au urcat la etajul 24, unde au instalat camera și au sărit în gol.

În urmă cu câteva luni, o femeie și-a convins soțul, sora și copiii să se arunce de la etajul șapte, fiind convinși că nu vor supraviețui războiului din Ucraina. Singurul supraviețuitor e fiul în vârstă de 15 ani al femeii, care a fost grav rănit. Este vorba despre o familie din Elveția, obsedată de teorii ale conspirației.

ADVERTISEMENT

Familia a ajuns să creadă că nu vor supraviețui războiului din Ucraina, care se va extinde în toată Europa, astfel că au preferat să își încheie socotelile cu viața încă de pe acum. Au murit de la impactul cu solul Nasrine Feraoun, în vârstă de 41 de ani, alături de sora ei geamănă Narjisse și de soțul Eric David (40 de ani), alături de fiica în vârstă de 8 ani.

Poliția a stabilit că femeia și sora sa geamănă erau obsedate de teorii ale conspirației, iar acum cazul va fi închis și va fi considerat o sinucidere colectivă. Apartamentul în care locuiau sinucigașii era plin de alimente, medicamente și materiale de igienă foarte bine organizate, ca și cum indivizii se pregăteau de sfârșitul lumii sau de o catastrofă similară.

ADVERTISEMENT

Mai mult, familia era izolată de comunitate, astfel că cei mici învăța de acasă iar adulții nu ieșeau din casă. Anchetatorii au stabilit că familia era convinsă că guvernul vrea să îi controleze pe oameni, astfel că lumea este un loc ostil în care nu ar merita ca cineva să trăiască.

”Pandemia Covid-19 și războiul din Ucraina nu au făcut decât să sprijine această convingere”, au punctat anchetatorii. Polițiștii au constatat în urma anchetei că sinuciderea a fost planificată atent și chiar repetată, iar momentul ales pentru suicid a coincis cu o vizită a unor asistenți sociali.

ADVERTISEMENT
Tags: