News

Doi motocicliști s-au izbit de un tractor în Prahova. Tinerii de 17 ani au ajuns la spital

Doi motocicliști s-au izbit de un tractor în Prahova. Tinerii de 17 ani au ajuns la spital, iar traficul rutier a fost blocat zeci de minute în zonă.
21.04.2023 | 21:44
Doi motociclisti sau izbit de un tractor in Prahova Tinerii de 17 ani au ajuns la spital
Doi motocicliști s-au izbit de un tractor în Prahova. Foto ISU Prahova
ADVERTISEMENT

Doi motocicliști s-au izbit de un tractor în Prahova. Tinerii de 17 ani au ajuns la spital, iar traficul rutier a fost blocat zeci de minute în zonă. Motocicliștii se aflau pe DN 1D Urziceni – Ploiești, în momentul în care s-au lovit de un tractor aflat pe drum.

Doi motocicliști s-au izbit de un tractor în Prahova

”În urma evaluarii medicale, motocicliştii, doi minori în vârstă de 17 ani erau conştienţi. Ei prezentau traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme cranio-faciale. Aceştia au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii suplimentare”, transmis ISU Prahova, conform Digi 24.

ADVERTISEMENT

”În urma impactului, cei doi motociclişti au fost răniţi. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova precizează că victimele sunt doi adolescenţi în vârstă de 17 ani, care erau conştienţi, ei suferind traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme cranio-faciale. În urma evaluării medicale, aceştia au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii suplimentare. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri”, au mai transmis autoritățile.

În urmă cu o zi, un motociclist era spulberat de o mașină pe o stradă din Reșița, în timp ce la câteva străzi depărtare o fată era rănită într-un alt accident similar. Motociclistul în vârstă de 35 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce motocicleta pe care o conducea a fost spulberată de un șofer neatent.

ADVERTISEMENT

Între timp, o fetiță de 3 ani a fost rănită după ce mașina în care ase afla alături de mama sa a fost lovită de un alt autoturism. Ambele accidente au avut cauză neacordarea de prioritate. ”O şoferiţă care a vrut să vireze la stânga nu s-a asigurat. La un moment dat i-a tăiat calea unei alte maşini ce venea din sens opus”, au transmis martorii.

”Pompierii militari au fost solicitaţi să acţioneze pentru decuplarea bornelor şi măsuri PSI la un accident în care au fost implicate trei autoturisme. Din păcate, în urma impactului violent, maşina femeii în care se afla şi fetiţa sa de trei ani a fost proiectată într-un microbuz care circula regulamentar”, a transmis și ISU Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

”Şi atunci m-am întors de la jumătatea drumului. Eu eram chiar pe bancă. Dintr-o dată am auzit: bum”, povestește un martor. Revenind la motociclistul lovit de o mașină, martorii spun că acesta a fost aruncat mai mulți metri de pe motocicletă, în urma impactului violent. Bărbatul a fost transportat inițial la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, însă în cele din urmă a ajuns la o Clinică din Timișoara, pentru că a suferit răni foarte grave.

De asemenea, un alt motociclist era lovit în Dobrogea, iar la fața locului era chemat de urgență un echipaj al SMURD. Motociclistul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, fiind găsit în stare de inconștiență. Victima a fost preluată de echipajul SMURD C și transportată la UPU Constanța. Din păcate pacientul se afla în stare critică și a fost intubat.

ADVERTISEMENT

”Echipajul SAJ a găsit pacient cu traumatism craniocerebral grav, în stare critică, care a intrat stop cardio-respirator în prezența lor. Cu ajutorul unui medic, care se afla întâmplător la accident a început protocolul de resuscitare reluându-și funcțiile vitale. Echipajul SMURD C l-a găsit în stare critică și l-a transportat la Spitalul Județean Constanța”, a transmis Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al județului Constanța.

ADVERTISEMENT