News

Doi polițiști s-au bătut pe scările sediului Poliției Rutiere Olt. Cauza conflictului

Conflict fizic la o secție de Poliție din Olt, însă nu între infractori. Surprinzător, doi polițiști s-au bătut chiar pe scările instituției. De la ce a pornit conflictul.
17.12.2022 | 17:20
Doi politisti sau batut pe scarile sediului Politiei Rutiere Olt Cauza conflictului
Grav incident în Olt. Doi polițiști s-au luat la bătaie pe treptele sediului Poliției Rutiere. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Din informațiile oferite de presa locală, conflictul ar fi avut loc între doi șefi de post din localități ale județului Olt.

Grav incident în Olt. Doi polițiști s-au luat la bătaie pe treptele sediului Poliției Rutiere

Polițiștii s-au întâlnit la sediul Poliției Rutiere Olt. Între ei a izbucnit, inițial, un schimb dur de replici. După ceartă au început să se lovească.

ADVERTISEMENT

Scandalul a fost atât de uriaș încât a fost necesară intervenția unei echipei operative. Potrivit publicației Gazeta Nouă, disputa dintre cei doi ar fi avut loc pe fondul unui conflict mai vechi.

Evenimentul a fost consemnat vineri, 16 decembrie, în jurul orei 10.50, chiar pe treptele unei secții de poliție din Olt. La fața locului a ajuns o echipă din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

ADVERTISEMENT

”Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Morunglav, județul Olt (Gheorghe Barbu), în timp ce se afla pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în 48 de ani, din orașul Balș, județul Olt (George Udrişte)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban.

Cum se apără presupusul agresor: ”Am fost înjurat și amenințat”

În urma acestui incident grav, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt a declanșat cercetarea disciplinară față de agresor. George Udriște se apără și spune, într-o declarație pentru presa locală, că ar fi fost înjurat și amenințat.

ADVERTISEMENT

Am fost înjurat, ameninţat, provocat, motiv pentru care m-am întors şi l-am întrebat ce are cu mine. M-a luat de piept, a vrut să mă lovească în faţă, şi atunci n-am făcut decât să mă apăr şi l-am împins.

Am făcut plângere la Poliţie pentru loviri şi ameninţări. Nu am o explicaţie, dar trăim şi moment de genul acesta”, a declarat Udrişte.

ADVERTISEMENT

Cei de la IPJ Olt spun că, în momentul producerii incidentului, George Udrişte se afla în concediu de odihnă.

ADVERTISEMENT
Tags: