News

Doi tineri din Cluj au fost găsiți morți în casă. Unul dintre ei era dat dispărut

Sfârșit tragic pentru doi tineri din Cluj. Bărbații de 21 și 27 de ani s-au intoxicat cu gaze.
05.11.2021 | 21:58
Doi tineri din Cluj au fost gasiti morti in casa Unul dintre ei era dat disparut
Doi tineri din Cluj au fost găsiți morți în casă. Unul dintre ei era dat dispărut. Sursa foto: Foaia Transilvania
ADVERTISEMENT

Doi tineri cu vârste de 21 și 27 de ani au avut parte de un sfârșit tragic. Aceștia au fost găsiți fără suflare într-o casă din Cluj-Napoca.

Tragedie în Cluj. Doi tineri au fost găsiți morți într-o casă

Informațiile arată că cei doi tineri au murit intoxicați cu gaz. Aceștia se aflau într-un apartament din centrul municipiului când, cel mai probabil, a avut loc o scurgere de gaze.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, unul dintre acești tineri plecase de acasă fără să-și anunțe părinții și el era dat dispărut de către aceștia.

Tragedia face că ei nu l-am mai văzut în viața de atunci, fiind găsit fără suflare alături de un alt tânăr cu șase ani mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au fost alertați printr-un apel la 112 referitor la un miros puternic de gaz, iar cauza probabilă a morții celor doi tineri poate fi chiar intoxicația cu gaze.

”În cursul zilei de azi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu, ar fi plecat la data de 4 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu.

ADVERTISEMENT

În urma investigaţiilor şi a verificărilor efectuate, într-un imobil situat în municipiu a fost identificat trupul tânărului în vârstă de 21 de ani şi cel al unuia de 27 de ani, din judeţul Galaţi”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Mirosul puternic de gaze a afectat și angajata de la parter

Mai mult decât atât, conform informațiilor Poliției, angajata magazinului de la parterul blocului respectiv a fost aproape să leșine din cauza concentrației foarte mare de gaze din încăpere.

ADVERTISEMENT

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, dar și de jandarmerie care au descoperit trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri de 21 și 27 de ani. Aceștia nu au mai putut face nimic decât să constate decesele.

Trupurile neînsuflețite ale acestora au fost luate de la fața locului și duse la Institutul de Medicină Legală, unde legiștii vor face analize suplimentare pentru a stabili care a fost cauza morții celor doi.

 „Cercetările continuă, fiind evaluate toate aspectele care au condus la decesul acestora”, au mai informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

ADVERTISEMENT