News

Accident grav în Ialomița: mașină spulberată de un TIR, o persoană a murit

Un accident deosebit de grav a avut loc vineri dimineață în județul Ialomița. O mașină a fost spulberată de un TIR, iar o persoană a murit.
06.10.2023 | 09:33
Accident grav in Ialomita masina spulberata de un TIR o persoana a murit
Accident cumplit în Ialomița: mașină rupă în două după coliziunea cu un TIR, un om a murit. Sursa foto: ISU Ialomița / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident mortal a avut loc, la primele ore ale zilei de vineri, 6 octombrie, în județul Ialomița. În eveniment au fost implicate două TIR-uri și o mașină. Aceasta din urmă a fost pur și simplu ruptă în două după coliziune.

Accident cumplit în Ialomița: mașină ruptă în două după coliziunea cu un TIR, un om a murit

Din primele informații, evenimentul rutier grav s-a petrecut în jurul orei 7.35, pe DN2 – E85, denumit ”Drumul Morții”, între Urziceni și Cotorca, județul Ialomița. Aici, două TIR-uri și un autoturism s-au izbit.

ADVERTISEMENT

Deplasate la locul impactului, echipajele de la ISU au găsit aici un șofer, cel al mașinii, în stare gravă. Acesta era inconștient. Zeci de minute, circulația rutieră a fost blocată, valorile de trafic fiind în creștere.

Persoana inconștientă, un bărbat de 42 de ani, șofer al unui autoturism Dacia, a fost extrasă din fiarele mașinii sale. Au fost demarate imediat procedurile de resuscitare. Din păcate, rănile acestuia au fost foarte grave, fiind declarat decesul.

ADVERTISEMENT

”Patru echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două camioane și un autoturism, în localitatea Ciocârlia.

La locul solicitării au fost alocate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița.

ADVERTISEMENT

În urma impactului au rezultat trei victime: două conștiente, cooperante și neîncarcerate și una inconștientă și încarcerată. Persoana inconștientă ( bărbat cu vârsta de aproximativ 42 de ani) a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Celelalte două persoane, conștiente, au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării. Nu a fost necesar transportul acestora la spital, mai anunță autoritățile.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Pitești. Pieton în stare gravă

Tot vineri dimineață, un eveniment rutier grav a fost consemnat în județul Argeș. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a fost alertat pentru a interveni în municipiul Pitești. Aici, un pieton era în stare inconștientă, după ce a fost lovit de o mașină.

Evenimentul a avut loc într-o zonă aglomerată. Potrivit martorilor oculari, victima a fost lovită de un autovehicul în timp ce traversa strada. Echipajul SMURD a fost rapid mobilizat și a sosit la fața locului pentru a acorda ajutor medical de urgență.

ADVERTISEMENT