Life

De ce nu s-a căsătorit Doinița Oancea cu niciunul dintre foștii iubiți: “Fiecare vorbește în urma traumelor pe care le-a avut”

Doinița Oancea a dat cărțile pe față și a recunoscut care sunt motivele pentru care relațiile sale nu s-au concretizat în fața altarului. Ce greșeli a făcut actrița?
22.02.2022 | 13:49
De ce nu sa casatorit Doinita Oancea cu niciunul dintre fostii iubiti Fiecare vorbeste in urma traumelor pe care lea avut
Doinița Oancea a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Sursa: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Actrița a împlinit 39 de ani pe 15 februarie și a dezvăluit ce îi lipsește. Ea a dezvăluit că, până în acest moment, a avut numai relații de lungă durată, din care majoritatea s-au încheiat de comun acord și a rămas în relații bune cu foștii parteneri de viață.

A existat, totuși, un moment în care actrița a ales să se separe de iubitul ei de la acea vreme pentru că a fost trădată. Actrița din „Inimă de țigan” a fost sinceră și a vorbit deschis despre motivele pentru care relațiile sale s-au încheiat.

ADVERTISEMENT

Doinița Oancea spune că a învățat din greșelile tinereții și, în prezent, este conștientă de ce ar trebui să îmbunătățească în comportamentul său. De altfel, bruneta nu se sperie de căsătorie și își dorește să devină mamă. 

Ce așteptări are Doinița Oancea de la o relație?

Îndrăgita actriță a dezvăluit că nu există bărbatul perfect pentru ea, dar că este important să știe să-și demonstreze dragostea. Doinița Oancea se caracterizează ca fiind o femeie romantică, dar nu exagerat de siropoasă și este de părere că iubirea constă în gesturi mici.

ADVERTISEMENT

„Fiecare are propriul limbaj al iubirii, la mine sunt toate. Adică, pe mine trebuie să mă și pupi, să mă și iei în brațe, să-mi și spui, să verbalizezi, să fie și cu gesturi. Să fie și cu cadouri, dar nu contează ce cadouri, poate să fie un șervețel făcut floricică. Înseamnă că te-ai gândit la mine.”, a declarat actrița.

Vedeta a afirmat că a fiecare relație pe care a avut-o, chiar dacă nu au fost numeroase, a învățat-o ceva despre viață și despre propria personalitate. De la bărbatul de lângă ea cere înțelegere și susținere pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

„Fiecare relație din viața unei femei înseamnă experiență, înseamnă să te cunoști pe tine, să-ți cunoști dorințele. Un bărbat ar trebui să fie afectuos, să fie sincer, în primul rând, să vorbim pe aceeași limbă, pentru că este foarte important.

Fiecare vine și vorbește în urma experiențelor pe care le-a avut, traumelor pe care le-a avut. Este important ce ne spune persoana respectivă cu alea trei cuvinte. Să găsim factorul ăla comun. Cred că e vorba de foarte multă atenție acordată partenerei și împreună să se focuseze pe relație.”,  spus Doinița Oancea în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

De ce s-au încheiat relațiile Doiniței Oancea?

Vedeta a dezvăluit că îi poate număra pe degete pe cei pe care i-a iubit și spune că, de cele mai multe ori, nu a plâns când relațiile sale s-au încheiat.

„Poate contează psihic că deciziile le-am luat de comun acord și atunci înseamnă că relația respectivă nu fusese tratată cu atenție. Am suferit pe motiv de trădare și trădarea se simte altfel decât despărțirea propriu zisă.”, a dezvăluit frumoasa brunetă

Privind retrospectiv asupra lucrurilor, Doinița Oancea își recunoaște greșelile pe care le-a făcut și a dezvăluit ce regrete are.

„Îmi reproșez, poate, faptul că nu am dat atâta atenție relației, că am crezut că o să meargă de la sine. E important ca fiecare să facă lucruri și pentru relație. Noi avem senzația că acea iubire ține o veșnicie.

Eram foarte vulcanică și nu mai sunt. Reacționam imediat la orice. Sunt puțin mai atentă la ce vrea să-mi spună omul respectiv, la ce vrea să-mi transmită.” a spus actrița din „Inimă de țigan”.

Visează Doinița Oancea la căsătorie?

Chiar dacă nu consideră că un act te leagă pe vecie de un om, bruneta crede în iubire veșnică și își dorește să se căsătorească. De altfel, Doinița Oancea se vede în rolul de mamă, dar, până când se va întâmpla acest lucru, îi tratează pe elevii școlii sale de actorie ca pe copiii ei.

„Actul în sine nu cred că ține doi oameni împreună. Cred într-o relație între doi oameni care pot fi împreună până la sfârșitul vieții dacă lucrează. Mă văd și mamă. Eu sunt mama unui număr foarte mare de copii, pentru că eu mi-am deschis o școală de actorie.”,  a încheiat Doinița Oancea.

 

ADVERTISEMENT