Sport

Alex Dolgopolov, reacţie dură de pe front la adresa lui Putin după parada de ”Ziua Victoriei”! Ce a scris fostul jucător de tenis

Fost ocupant al locului 13 în ierarhia ATP, Aleksandr Dolgopolov luptă pe frontul din Ucraina de aproape două luni, și a răbufnit după ce a văzut imaginile cu Vladimir Putin de la ”Ziua Victoriei”.
10.05.2022 | 14:42
Alex Dolgopolov reactie dura de pe front la adresa lui Putin dupa parada de Ziua Victoriei Ce a scris fostul jucator de tenis
Fostul tenisman Alexsandr Dolgopolov, aflat pe frontul din Ucraina, a reacționat pe Twitter după manifestările organizate de ruși pe 9 mai. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Aleksandr Dolgopolov, fost jucător de tenis de top se numără printre sportivii care luptă pe frontul din Ucraina. Și a răbufnit pe rețelele sociale după ce a văzut manifestările prin care Rusia a celebrat luni Ziua Victoriei.

”Ticălosul. Bombardează Kievul și Odessa și merge să depună flori pentru acele orașe”, a scris Dolgopolov

Ziua de 9 mai, în care Federația Rusă sărbătorește victoria asupra Germaniei naziste, a risipit, din fericire, temerile comunității internaționale. Căci se specula că Putin va declara oficial război Ucrainei și că va decreta mobilizare generală.

ADVERTISEMENT

Nu a lipsit însă festivismul, chiar dacă parada de la Moscova a fost sub anvergura așteptată. Și a fost lipsită de anunțata demonstrație aeriană la care trebuia să participe și avionul lui Putin.

Declarațiile au curs, la Moscova, dar și, prin intermediul oficialilor ambasadelor, în Europa. Și chiar în Ucraina, în zonele controlate de separatiștii ruși.

ADVERTISEMENT

Iar fostul jucător de tenis Alex Dolgopolov, care luptă de aproape două luni pe front, a răbufnit. Și și-a exprimat tranșant sentimentele prin intermediul unei postări pe Twitter.

Nu este prima dată când Dolgopolov reacționează. După cum ați putut afla deja din FANATIK, el a a dat publicității o serie de imagini care surprind în cel mai mic detaliu iadul din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Un exemplu sunt acele imagini cutremurătoare din Kramatorsk. Atacul cu rachete asupra gării din acest oraș situat în estul Ucrainei s-a soldat cu moartea a cel puțin 30 de civili și rănirea altor 100.

”Barbarii din Rusia au lovit gara din Kramatorsk. Mii de civili erau acolo și așteptau să fie evacuați. Da, știau că pe acolo sunt scoși oamenii, dar au atacat. Așa fac mereu, țintesc civili. 30 de persoane au murit”, este mesajul care însoțea videoclipul postat pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT