Life

Doliu în cinematografia internațională. A murit actorul care l-a interpretat pe celebrul căpitan Raymond Holt. Andre Braugher avea 61 de ani

Andre Braugher, starul filmului Brooklyn Nine-Nine a murit la vârsta de 61 de ani. Foștii colegi de platou i-au adus acestuia un ultim omagiu.
13.12.2023 | 09:33
Doliu in cinematografia internationala A murit actorul care la interpretat pe celebrul capitan Raymond Holt Andre Braugher avea 61 de ani
A murit actorul Andre Braugher. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Este doliu în cinematografia internațională după ce actorul Andre Braugher, cunoscut pentru rolul căpitanului Raymond Hold din Brooklyn Nine-Nine a murit la vârsta de 61 de ani.

Actorul Andre Braugher a murit

Andre Braugher a murit la vârsta de 61 de ani, după o scurtă luptă cu boala. Actorul este cunoscut pentru aparițiile din Brooklyn Nine-Nine  și a apărut în Homicide: Life on the Street a fost iubit de oameni din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Publicistul său Jennifer Allen a confirmat vestea tristă despre starul american care a avut rolul său revoluționar în Glory din 1989, jucând alături de Morgan Freeman și Denzel Washington.

În ciuda rolului, el a declarat pentru Associated Press în 2019 că s-a chinuit să-și găsească de lucru într-un Hollywood în care rolurile pentru actorii afro-americani erau puține și îndepărtate, notează abc.net.

ADVERTISEMENT

Dar Andre Braugher s-a impus cu rolul detectivului Frank Pembleton, pe care l-a jucat timp de șapte sezoane în Homicide: Life on the Street, o dramă polițistă de la NBC, bazată pe o carte a lui David Simon, care a creat The Wire.

Ani mai târziu, a ajuns să joace un alt tip de polițist într-un tip foarte diferit de show, trecând la comedie în rolul Căpitanului Holt în serialul lui Andy Samberg, Brooklyn Nine-Nine.

ADVERTISEMENT

Andre Braugher a câștigat două premii Emmy, dintr-un total de 11 nominalizări. Actorul a fost căsătorit timp de 30 de ani cu actrița Ami Brabson și împreună au avut trei băieți.

Foștii colegi i-au adus un ultim omagiu

După ce vestea morții s-a răspândit, foștii colegi au transmis mesaje și i-au adus un ultim omagiu în mediul online. Terry Crews a publicat un text emoționant pe Instagram. „Nu pot să cred că ai plecat atât de repede. Sunt onorată că te-am cunoscut, am râs cu tine, am lucrat cu tine și am împărtășit 8 ani glorioși urmărind talentul tău de neînlocuit”, a scris actrița.

ADVERTISEMENT

Joe Lo Truglio, care l-a interpretat pe Charles Boyle, a împărtășit poveștile sale preferate din timpul petrecut cu Andre Braugher. „Omul era atât de plin de cântec și de aceea lumea a luat în seamă. Era dedicat și pasionat de lucrurile pe care le iubea”, a dezvăluit actorul.

ADVERTISEMENT